Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Boy Looijen boeken

Boy Looijen boeken

Boy Looijen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Boy Looijen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Boy is opgegroeid in de omgeving van Amsterdam, daar is hij begonnen met turnen in de sportvereniging LH in Krommenie op de leeftijd van 9 jaar. Één jaar later kwam hij voor de eerste keer in aanraking met het Rhönrad. Vanaf dat moment wist hij: “Dit wil ik leren”. Al na een paar jaar deed Boy mee aan internationale kampioenschappen. In 2007 won hij zijn eerste medaille op de Wereld Kampioenschappen in de discipline spiralen. Na dit grote succes kwam hij in aanraking met Corpus Acrobatics in Amsterdam. Door hun heeft hij zijn acrobatische niveau verreikt en geleerd om shows van zijn oefeningen te maken. Met Corpus reist hij nog steeds over de hele wereld en treedt op in theatershows op het hoogste niveau.
In 2011 deed Boy voor de 3de keer mee aan de Wereld Kampioenschappen en met groot succes want hij won zijn eerste gouden medaille op de discipline rechtuit wat nog nooit behaald is door een Nederlander. Niet alleen in wedstrijden en shows is Boy succesvol maar ook in het lesgeven. Sinds 2008 is hij één van de hoofdtrainers in Nederland in Rhönrad. In de herfst van 2011 deed Boy mee aan de TV show “Hollands got Talent” en werd 2de.

De laatste 6 jaar traden Boy en Laura vooral individueel op met solo shows voor gala’s en privé evenementen. In 2011 bracht de Wereld Kampioenschappen hun samen. Het winnen van beide gouden medailles zagen ze als een goed start signaal voor een professionele show carrière. Ze passen goed bij elkaar doordat ze met hun achtergrond in rhönrad, cyrwheel, luchtacrobatiek en acrobatische vaardigheden spectaculaire shows op kunnen voeren. In de afgelopen jaren heeft het duo opgetreden voor gala shows, theater producties, varieté shows, bedrijfsfeesten, privé evenementen, festivals en tv shows.

Naast het optreden en internationale wedstrijden geven ze ook (privé) lessen en workshops.

Ze coachen samen in sport verenigingen en choreograferen acts.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button