Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Boy Looijen boeken

Boy Looijen boeken

Boy Looijen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Boy Looijen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Boy Looijen boeken voor een evenement

Boy Looijen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Boy Looijen

Boy Looijen groeide op in de omgeving van Amsterdam. Daar begon hij als 9-jarige met turnen in de sportvereniging LH in Krommenie. Een jaar later kwam hij voor de eerste keer in aanraking met het rhönrad. Vanaf dat moment wist hij: Dit wil ik leren!

Al na een paar jaar deed Boy Looijen mee aan internationale kampioenschappen. In 2007 won hij zijn eerste medaille op de Wereld Kampioenschappen in de discipline spiralen. Na dit grote succes kwam hij in aanraking met Corpus Acrobatics in Amsterdam. Door hun heeft hij zijn acrobatische niveau verrijkt en geleerd om shows van zijn oefeningen te maken. Met Corpus reist hij nog steeds over de hele wereld en treedt op in theatershows op het hoogste niveau.

Wereldkampioenschap

In 2011 deed Boy Looijen voor de derde keer mee aan de Wereldkampioenschappen, en met groot succes. Hij won zijn eerste gouden medaille op de discipline rechtuit, wat nog nooit eerder door een Nederlander behaald was. Niet alleen in wedstrijden en shows is Boy succesvol, maar ook in het lesgeven. Sinds 2008 is hij een van de hoofdtrainers in Nederland in het rhönrad. Hij deed mee aan de TV-show ‘Holland’s got Talent’ en werd daar 2e.

Boy en Laura traden vooral individueel op met solo shows voor gala’s en privé evenementen. In 2011 bracht de Wereldkampioenschappen hen samen. Het winnen van beide gouden medailles zagen ze als een goed startsignaal voor een professionele showcarrière. Ze passen goed bij elkaar doordat ze met hun achtergrond in rhönrad, cyrwheel, luchtacrobatiek en acrobatische vaardigheden spectaculaire shows op kunnen voeren.

In de afgelopen jaren hebben Boy en Laura opgetreden op diverse gala shows, theaterproducties, variétéshows, bedrijfsfeesten, privé evenementen, festivals en TV-shows. Naast het optreden en internationale wedstrijden geven ze ook (privé) lessen en workshops. Ze coachen samen in sport verenigingen en choreograferen acts.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button