Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Boulevard boeken

Boulevard boeken

Boulevard boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Boulevard of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Boulevard is een band die in 2014 zijn 25-jarig bestaan viert. In deze periode zijn ze inmiddels in iedere uithoek van Nederland geweest en hebben zo ongeveer alle feesttenten wel een keer ‘op de kop’ gezet. De band viel altijd al op met hun verschillende shows, maakte een live-album, deed tv-optredens, deed meerdere theatertournees en begeleidde verscheidene nationale en internationale artiesten.

Boulevard staat voor kwaliteit, aanstekelijk enthousiasme, zijn vernieuwend en actueel, maar gaan óók terug in de tijd; dit deden ze ook met hun spraakmakende show “The Hitstory” welke nog steeds op verzoek gespeeld wordt.

De zeer ervaren zanger/gitarist, 2 spetterende zangeressen en 4 topmuzikanten zorgen voor een onvergetelijke avond met hun ijzersterke Mash-Up’s, popklassiekers, hedendaagse hits en een ruime dosis ervaring om elk publiek te bespelen.

De band neemt het publiek mee op een duizelingwekkende rit naar alle uithoeken van de beste popmuziek ooit gemaakt! Deze show is zéér afwisselend en heeft voor elke leeftijdscategorie wel iets in petto. Van de laatste hits van nu ‘zapt’ Boulevard met het publiek naar de helden uit vervlogen tijden als; Abba, Queen en The Beatles. Werkelijk álles komt voorbij.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button