Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bouke Scholten boeken

Bouke Scholten boeken

Bouke Scholten boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bouke Scholten of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bouke Scholten groeide op in een muzikale familie. Op jonge leeftijd zong hij thuis al mee met de liedjes die zijn vader speelde op de accordeon. Zijn grote idolen zijn Jackie Wilson, Elvis Presley en Tom Jones. Bouke is zowel solo als met band, en met een theatershow te boeken.

Bouke Scholten boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Bouke Scholten zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Bouke Scholten

Bouke is één van de beste vocalisten van ons land. Vanaf zijn 18e begon hij met optreden en ontdekte ook het publiek zijn krachtige, loepzuivere stem. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest. Zijn single ‘For Always’ werd met veel enthousiasme ontvangen en stond al gauw op nummer 1 in de download top 10 van SBS 6.

Waar is Elvis

In een spetterende finale van het RTL 4 programma Waar is Elvis? liet Bouke Scholten heel Nederland zien dat Elvis nog leeft. Bouke won met deze finale een reis naar Las Vegas en een optreden in Carré.

Met ‘Always On My Mind’ en ‘In The Ghetto’ van Elvis Presley stond hij in de finale van The Winner Takes It All. In 2019 won Bouke Scholten ook de finale van All Together Now van RTL4. Hier zong hij twee nummers die ook op single zijn uitgebracht: ‘Great balls of Fire’ en ‘Never gonna fall in love again’.

Optredens en Concerten

Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke de theaters in met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Cult en Tumult en Retropop in Nederland, en Kaaipop en Yesterdayland in België.

Ook was Bouke twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als Mister Las Vegas, met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance brachten Bouke in 2012 en 2017 zelfs tot in Memphis (USA), waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek.

Muziek van Bouke Scholten

Nadat Bouke een aantal singles had uitgebracht, zoals ‘Dreamgirl’ en ‘For Always’, was het in 2017 tijd voor een compleet nieuw album. Met de titel ‘This is Me’ geeft hij hiermee de richting aan die hij graag wil. Engelstalige songs, merendeels zelf geschreven, in rock & soul stijl. Van dit album kwamen de hitsingles ‘Come a little bit closer’, ‘Julie’ en ‘Turn back time’.

 Bouke at Sun Studio Memphis

Bouke nam een album op in legendarische Sun Studio in Memphis (USA). Dit bijzondere album kreeg de naam Bouke at SUN. Elvis Presley nam zijn allereerste single ‘That’s All Right’ op in de Sun Studio, die in 1950 opende.

Andere artiesten die hier hun albums opnamen waren onder andere Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en Roy Orbison. Maar ook U2 nam hier een van hun belangrijkste albums op.

Bouke Scholten boeken
Bouke Scholten boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button