Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bouke & Elvis Matters Band boeken

Bouke & Elvis Matters Band boeken

Bouke & Elvis Matters Band boeken boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bouke & Elvis Matters Band boeken of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bouke Scholten en The Elvis Matters Band wonnen in februari 2023 de spannende live finale van The Tribute – Battle of the Bands. Met de nummers ‘My Way’ en ‘Suspicious minds’ overrompelde hij op overtuigende wijze de jury en het publiek.

Bouke & The Elvis Matters Band boeken voor een evenement

Bouke Scholten & The Elvis Matters Band zijn voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie zijn Bouke Scholten & The Elvis Matters Band

Bouke & the Elvis Matters Band brengen de klassiekers van Elvis tot leven alsof ze pas gisteren in de hitparade stonden. Ze spelen onder andere indrukwekkende versies van ‘In The Ghetto’, ‘Burning Love’, ‘Suspicious Minds’ en ‘Can’t Help Falling In Love’.

Groots en meeslepend

Met een live-band is Bouke en The Elvis Matters band meer dan een walk down Memory Lane. De hele wereld zingt deze klassiekers nog altijd foutloos mee. Met Bouke & The Elvis Matters Band klinken de hits van Elvis zoals ze zouden moeten klinken. Groots en Majestueus.

De 1 uur durende show brengt het beste van twee werelden samen: de machtige live-stem van Bouke Scholten, gekoppeld aan de allergrootste hits van één van de grootste entertainers ooit.

Bouke & The Elvis Matters band boeken
Bouke & The Elvis Matters band boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button