Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Boston Tea Party boeken

Boston Tea Party boeken

Boston Tea Party boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Boston Tea Party of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Boston Tea Party is party guaranteed! Volgens insiders Nederlands beste feestband! Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow dè garantie voor een volledig geslaagd feest! Maar weet dat het dubbel feest is met de Boston Tea Party & Friends!

Boston Tea Party

De Boston Tea Party is dè superspontane TOP-feestband van Nederland. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Feestbeest bij uitstek

De Boston Tea Party is en blijft een compromisloze feestband en zal nooit een brave (begeleidings)band willen zijn. Echter af en toe laat de band zich overhalen tot iets bijzonders.

Boston Tea Party & Friends Live

Een spectaculaire finaleshow waarin de Boston Tea Party diverse ‘Friends’ live begeleidt. Niet zomaar het standaard repertoire maar een combinatie van verrassende nummers, bijzondere duetten en alles lekker door elkaar heen. Een 60 minuten durende show die blijft boeien!

– Xander de Buisonjé
– Roberto Jacketti
– Manuëla Kemp
– Erik Mesie
– Linda Estelle
– Diva’s of Dance
– Berget Lewis
– Nhelley dela Rosa
– Sandy Kandau
– Gordon
– Lois Lane
– Lois Lane – Abba act
– Guus Meeuwis
– The Trammps
– Hind
en uiteraard het aanwezige publiek! Andere artiesten zijn op aanvraag (o.v.b.) mogelijk.

What You See Is What You Get!

Een spetterende drie-mans blazerssectie, een vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid in combinatie met de “Friends”… Dubbel feest! Een feest met de Boston Tea Party wordt altijd professioneel begeleid door de technici van het vaste licht- en geluidsbedrijf en wordt tot in de puntjes verzorgd. Zo wordt alles op het podium netjes met zwart doek afgedekt en is de gehele achterzijde van het podium perfect gestyled door een zwarte backdrop, zodat iedere locatie direct geschikt is voor een perfecte show!

Extra opties:

– verlichte dansvloer
– party-DJ
– extra zangact
– dansers
– aankleding & decoraties.

Andere mogelijkheden:

Roberto Jacketti & the … Boston Tea Party! Sinds 2003 begeleidt de Boston Tea Party Roberto Jacketti live op het podium. In een optreden met Roberto Jacketti speelt de Boston Tea Party 2 sets en begeleidt met eenzelfde enthousiasme Roberto in een set van ca. 30 minuten. Meer info en prijsinfo is op verzoek beschikbaar

Goedenavond Gordon!

De Boston Tea Party begeleidt ook Gordon live op het podium. In een optreden met Gordon speelt de Boston Tea Party 2 sets en begeleidt met eenzelfde enthousiasme Gordon in een set van ca. 30 minuten. Meer info en prijsinfo is op verzoek beschikbaar.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button