Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Born Crain boeken

Born Crain boeken

Born Crain boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Born Crain of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In VTM’s zoektocht naar het Idool 2004 eindigde Born Crain, toen nog ReBorn, op een verdienstelijke vijfde plaats. De talentenjacht heeft voor Born zijn vruchten afgeworpen: inmiddels heeft hij al twee albums uitgebracht met feel-good popnummers.

Zijn debuutalbum “Fools Rush In” werd een succes met de gelijknamige single, “Walking in the Sun” en “Good Times”. “Don’t Ever Go” raakte dan weer bekend bij het grote publiek als soundtrack van de televisiereeks Aspe. Born Crain was één van de meest geboekte live-artiesten van de zomer 2007 (Gentse Feesten, Marktrock, VTM-Live, …). Begin 2008 mocht hij nog de felbegeerde EBBA-Award als veelbelovende Europese artiest mee naar huis nemen. In 2008 kwam zijn 2e album “The Pleasure Of Your Company” uit. Hier gaat Born verder dan de feel-good popmuziek die we al van hem kenden. Met “4 Letter Word” en de cover “Tonight” had Born weer twee sterke hits vast. Ook Japan stortte zich op deze rosse gebrilde muziekgod. “4 Letter Word” werd meteen de grootste hit van Born Crain tot nu toe in het Oosten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button