Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Booming Pianos boeken

Booming Pianos boeken

Booming Pianos boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Booming Pianos of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Booming Pianos is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept, dat al jaren een grote hit is in Amerika. Twee om twee wisselen de pianisten (2 mannen en 2 vrouwen) elkaar af en zorgen voor topentertainment!

Iedere pianist heeft de klasse van zang, entertainment en pianospel in zijn of haar vingers. Voortdurend betrekken zij het publiek bij de show, zodat er een fascinerende wisselwerking tussen artiesten en publiek ontstaat.

Verzoeknummers aanvragen is onderdeel van het programma, waardoor de avond optimaal wordt afgestemd op de muzikale voorkeuren van het publiek. Door deze op maat gesneden line-up in muziekkeuze voeren de Booming Pianos het optreden tot een ware climax, die voor vele verrassingen zorgt en waarbij de pianisten, zangers en zangeressen niet schromen om midden tussen het publiek en staand op de piano’s de meest swingende nummers ten gehore te brengen.

Booming Pianos bestaat uit een vaste bezetting en onderscheidt zich daarmee ten opzichte van andere pianoshows.

De standaard Booming Pianos Show, bestaat uit piano’s, drums, zang en entertainment.

Tijdsduur: 2 x 90 minuten in 4 uur (of anders in overleg)
Inclusief: geluidset tot 350 personen, een volledige lichtshow inclusief LED-verlichting, een fraai achterdoek met decoratieve baroklijst.

WK ACTIE!

Tijdens de WK-periode kunt u ook de BOOMING WK-PIANOS boeken. Inclusief oranje decor, aangepaste kleding, kleine prijsjes, aangepast repertoire en vele verrassingen!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button