Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Boogie Wonder Band boeken

Boogie Wonder Band boeken

Boogie Wonder Band boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Boogie Wonder Band of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Vroeger was het simpel.

Ofwel ging je plat voor de feelgood – disco van one hit-wonders gehuld in huidenge sous-pullekes en foute kapsels ofwel trok je met enkelstrakke jeans en nog foutere haartooi naar patchouli-getinte rockfuiven. Gaan picknicken met het andere kamp was absoluut not done. Inmiddels zitten we met een nieuw millennium opgescheept en werden alle grenzen wat vager. Opluchting en shivers doorheen de spines van gouden, zilveren, en verloren NIX-generaties. Want DISCO mág weer… en is zelfs springlevend. welkom in de wondere wereld van Boogie WonderBand Het land van glamour en glitter, van feilloze stemmen en dito danspasjes, van “herinnert u zich deze nog… ?!”. Boogie WonderBand blaast je in één groove omver, verrast met precisie en mikt op lang vergeten ingewanden in de onderbuik. Nooit klonken covers zo juist en eigentijds. Sluit de ogen en zweer dat Earth, Wind & Fire zelve je gehoorgang penetreert. Open de ogen en waan je in de overdonderende nabijheid van The Jackson Five. En weet vooral dat Abba, Chic, The Beegees en tientallen andere partywonders genadeloos inhakken op uw emotionele en fysieke conditie.

Ja, dat zelfs dagen later nog nummers als “Disco Inferno”, “I Will Survive”, ”Celebration”, “Relight My Fire”, uw knieën doen opveren. Boogie WonderBand is een zwetend podium vol met 4 professionele muzikanten en 3 geoliede leadvocals.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button