Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bonnie St Claire boeken

Bonnie St Claire boeken

Bonnie St Claire boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bonnie St Claire of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bonnie St. Claire is al meer dan 50 jaar een begrip in de Nederlandse muziek. Haar nummers behoren inmiddels tot het culturele erfgoed en zijn meezingers van de bovenste plank. Ze scoorde een ongekend aantal hit, zoals ‘Bonnie Kom Je Buiten Spelen’, ‘Pierrot’, ‘Morgen Wordt Alles Anders’, ‘Sla Je Arm Om Me Heen’ en ‘Dr. Bernard’. Vandaag de dag is Bonnie nog steeds immens geliefd bij het publiek. De sympathieke zangeres weet van ieder optreden een waar feest te maken.

Bonnie St. Claire boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Bonnie St. Claire zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Bonnie St. Claire

Bonnie St. Claire werd eind jaren ’60 ontdekt door Peter Koelewijn, die haar als 17-jarige zag optreden in een Zeeuws vakantieoord. Na haar start in 1967 met ‘Tame me tiger’ volgt in 1970 haar grote doorbraak met de hit ‘I won’t stand between them’. Het nummer is geschreven en geproduceerd door haar ontdekker en aartsvader van de nederpop, Peter Koelewijn. Hij koppelt haar in 1972 aan de band Unit Gloria, eveneens een schot in de roos. De single “Clap your hands and stamp your feet” bereikt de derde plaats in de hitparade. Niet alleen Nederland, maar ook Duitsland en Scandinavië sluiten Bonnie St. Claire in hun hart.

Nederlandstalige hits

In 1976 besluit Bonnie St. Claire het over een heel andere boeg te gooien. Met de smartlap ‘Dr. Bernhard’ verrast ze vriend en vijand en levert haar een zevende plaats op in de hitlijst. Een reeks hits volgen elkaar in rap tempo op, zoals ‘Pierrot’, ‘Bonnie kom je buiten spelen’ en de ballad ‘De Roos’. Bonnie St. Claire bewijst hiermee een vaste plaats te hebben veroverd in de Nederlandse showbizz.

Duetten en samenwerkingen

Er volgen diverse duetten, waaronder met Benny Neijman de hit ‘Verder valt het wel mee’ en met José Hoebee de nummers ‘Cassandra’ en ‘Zoals vrienden doen’. Belinda Meuldijk schrijft in 1985 de tekst voor de single ‘Weerzien’. Rob de Nijs is zo onder de indruk van Bonnie’s vertolking dat hij besluit om het lied gedeeltelijk met haar mee te zingen.

In 1991 heeft Bonnie St. Claire een hit met ‘Morgen wordt alles anders’ en wordt ze uitgeroepen tot een van de populairste zangeressen van Nederland. Later dat jaar volgt de single ‘Zeven jaren’. Met José Hoebee scoort Bonnie in 1995 opnieuw een hit met ‘Een engel als jij’.

Festivals en Toppers

In 2003 staat Bonnie St Claire op het Lowlands Festival als een van de gasten tijdens het optreden van Johnny Hoes. Het jaar daarop doet ze mee met het Concert des Levens in de Heineken Music Hall.

In 2007 schitterde Bonnie 2 dagen in Ahoy, als gast in het concert ‘Stout en Nieuw’ van Gerard Joling en krijgt met haar nummers als vanouds de hele zaal op zijn kop. Er volgt een nieuwe bewerking van ‘Morgen wordt alles anders’, ditmaal een duet met Gerard Joling. Ook is Bonnie St. Clair in 2008 gastzangeres bij de Toppers Concerten in de Amsterdam Arena. Ruim 10 jaar later is ze wederom van de partij en zingt ze met haar hits 3 avonden lang het dak eraf in de Arena.

Bonnie St. Claire is ongetwijfeld één van de meest besproken zangeressen van ons land. Haar optredens zijn dan ook één groot feest der herkenning. Al haar megahits passeren de revue, en door haar sympathieke uitstraling en ongeremd gevoel voor humor weet Bonnie ieder publiek voor zich te winnen!

Reclamecampagne met Bonnie St. Claire

Bonnie St. Claire inhuren als model of voice-over

Bonnie St. Claire werkte ook mee aan de BOB campagne voor de Rijksoverheid. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button