Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bon Jovi Tribute boeken

Bon Jovi Tribute boeken

Bon Jovi Tribute boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bon Jovi Tribute of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Deze, uit 5 personen bestaande, tribute band uit West-Yorkshire, hebben als Bon Jov’ish regelmatig de voorpagina’s gehaald.

Zij traden op in de bars en clubcircuit en de Chicago Rock cafe’s door het noorden van Engeland. Na 11 jaar, worden zij nu beschouwd als één van de meest succesvolle rocktributes in de markt. Met een gecombineerde ervaring van meer dan 40 jaar en diverse muzikale achtergronden, spelen de vijf kerels alle klassiekers, alles wat u van een tribute van Bon Jovi zou verwachten. Ze gebruiken apparatuur van het hoogste niveau om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Hun stevige ritmes gecombineerd met krachtige gitaarspel, gepassioneerde zang, gebracht met het echte “showmanship” waar de Engelsen zo bekend om zijn maken dit een show waar je je veiligheidsgordel strakker voor moet aantrekken om van een rit te genieten op de weg van de rock en roll legendes en de ongeëvenaarde tribute aan BON JOVI.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button