Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bökkers Normaal Coverband boeken

Bökkers Normaal Coverband boeken

Bökkers Normaal Coverband boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bökkers Normaal Coverband of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De rockband rond Hendrik Jan Bökkers begon in 2010 als De Normaal Coverband. Na vier studioplaten en een live-album hebben ze inmiddels een volledig eigen smoelwerk opgetrokken. De kroonprinsen van de dialectrock zijn kind aan huis in vele tentfeesten en op diverse festivals, waaronder uiteraard de Zwarte Cross. Met hun opruiende rechttoe-rechtaan rock ’n roll a la AC/DC, Chuck Berry en ZZ Top zijn de mannen hard op weg heel Nederland te onderwerpen.

Bökkers Normaal Coverband boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van de Normaal Coverband zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn Bökkers Normaal Coverband

Hendrik Jan Bökkers over de Normaal Coverband: “We willen gewoon spelen en dan het liefst die oude nummers van de eerste drie platen van Normaal. Zo vaak en zo veel mogelijk, hoe harder hoe beter!”, luidt de even nuchtere als simpele verklaring van Hendrik Jan op de vraag of zijn band het gat opvult dat Jovink en de Voederbietels en Normaal zelf achterlaten. “Omdat we het mooi vinden, omdat we het rock en roll vinden in haar puurste vorm.”

Legendarische concerten

Kapotgescheurde T-shirts, rondvliegende strobalen en karrevrachten bier. De concerten van Normaal in de jaren ’70 en ’80 zijn voor de mensen die er bij waren nog steeds legendarisch. Hendrik Jan Bökkers en zijn jongere broer Bastiaan kregen vroeger aan de eettafel de liedjes van Normaal met de paplepel ingegoten. Zodra ze de lagere school hadden verlaten, werden de legendarische veldtochten bezocht en liters bier naar binnen gegoten.

Trendsetters in dialectrock

Hun favoriete albums stammen uit eind jaren ’70, met illustere namen als ‘Oerend Hard’, ‘Ojadasawa’, ‘D’n achterhoek tsjoek’ en ‘Springleavend’. In deze tijd was Normaal de trendsetter door in plat Achterhoeks te zingen over de beleveniswereld van de boer en plattelander. Muzikaal trok de band ook behoorlijk van leer; het gaspedaal van de rock&roll werd regelmatig door de bodem getrapt!

Authentieke dynamiek en energie

De Normaal Coverband heeft een onverstoorbare ritmetandem, even authentiek als de karakteristieke iconen Jan Manschot en Wimken van Diene. De dynamiek en energie komt van Hendrik Jan en Erik op gitaar en zang, die elkaar tot het uiterste drijven en er vol gas op knappen! Het repertoire omhelst de échte oude nummers uit de beginperiode van Normaal. De bezoekers vinden het fantastisch, de biertap maakt overuren en de planken krullen uit ’t podium!

Deze band kan met recht de naam De Normaal Coverband dragen, met dit eerbetoon aan de wortels van de dialectrock in Nederland.

De Normaal Coverband bestaat uit:
Hendrik-Jan Bökkers (zang, gitaar)
Bastiaan Bökkers (basgitaar)
Erik Neimijer (zang, gitaar)
Dennis Hendriks (drums)

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button