Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bobbi Eden boeken

Bobbi Eden boeken

Bobbi Eden boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bobbi Eden of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bobbi Eden mag gezien worden als een van de allergrootste exportproducten op het gebied van de erotiek uit Nederland. Met meer dan 150 films, gemaakt door alle grote maatschappijen als Private, Zero Tollerance, Wicked Picures en meer dan 200 coverstory’s voor bladen als Hustler, Penthouse, Club, Mens World en het winnen van diverse awards in het genre staat Bobbi nog steeds aan de top van de internationale erotiek wereld.

Bobbi Eden boeken voor een evenement

Bobbi Eden is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Bobbi Eden

In 1998 begint Bobbi op 18 jarige leeftijd met het sturen van foto’s naar bladen als Penthouse en Playboy. Na een tweede plek in de Penthouse Pet of the Year word Bobbi al snel geboekt voor het doen van shoots als glamour model in Engeland en in het eerste jaar is Bobbi te zien op de covers van grote Engelse mannenbladen als Club, Soho en Men Only. Ook introduceert Bobbi Eden samen met Interclimax in 1998 het zogenaamde webcammen in Nederland, dan nog in een huis vol modellen en de zogenaamde inbelverbinding met bijbehorend krakkemikkig beeld.

Stoute schoenen

Na meer dan twee jaar uitsluitend als fotomodel in Europa te hebben gewerkt trekt Bobbi de stoute schoenen aan en begint voor haar een nieuw avontuur. In 2001 vertrekt Bobbi voor het eerst naar de USA en maakt in 2002 haar eerste film voor ‘Private’. Dit betekent de grote doorbraak in de Adult Industry voor Bobbi Eden. Van 2002 tot en met 2007 speelt Bobbi Eden hoofdrollen in meer dan 120 films voor alle grote namen uit de Adult Industry. Ook begint Bobbi met schrijven van columns over het leven in de erotiek wereld voor bladen als FHM en Penthouse. Vanaf 2007 is Bobbi een vaste columnist voor het weekblad Panorama.

Daarnaast is Bobbi sinds eind 2012 wekelijks te horen in het BNN programma BNN Today op radio 1 met haar radiotweet. 2013 begint voor Bobbi met een gastrol in het RTL5 programma Jokertjes Jawoord en een uitgebreid diepte interview met het Volkskrant Magazine.

Eigen reality show

Door het succes van haar boek en de hoge kijkcijfers van de aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS, krijgt Bobbi Eden eind 2014 haar eigen reality programma op RTL5. De opnames vinden plaats in Nederland en Los Angeles, waar Bobbi Eden de helft van het jaar woont.

LULverhalen on tour

Het grootste avontuur van Bobbi in 2015 is haar rol in de Theater Tour ‘LULverhalen’ van Howard Komproe. Voor het eerst vertelt Bobbi in het theater over alle vooroordelen in haar werk, maar ook over haar keuzes die ze heeft gemaakt en waarom. De reacties zijn lovend en het theater-avontuur krijgt een in 2017 een vervolg met een nieuwe ronde theatershows van ‘LULverhalen’.

Bobbi Eden boeken
Bobbi Eden boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button