Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bob de Bouwer boeken

Bob de Bouwer boeken

Bob de Bouwer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bob de Bouwer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bob de Bouwer is razend populair bij kinderen. Het succes van Bob de Bouwer kent op dit moment geen grenzen. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies bij winkelcentra en kermissen loopt het storm. Kinderen (en ouders) staan in rijen om hun TV-held in het echt te ontmoeten.

Tijdens een Meet & Greet worden kinderen op verzoek gefotografeerd met Bob de Bouwer, zodat ze een blijvende herinnering aan hun held overhouden.

Bob de Bouwer en Wendy

Bob doet het werk, maar is niet altijd de handigste. Wendy helpt hem dan en samen maken ze de klus af. Spud houdt van flauwe geintjes. Zijn naïviteit brengt hem vaak in de problemen, samen met de machines die hij vaak bij zijn plannetjes probeert te betrekken. Bob en Wendy weten de schade altijd weer te repareren, vaak met behulp van de machines. Erg leuk voor een Meet & Greet, bedrijfsevenement of overige evenementen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button