Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bo Saris boeken

Bo Saris boeken

Bo Saris boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bo Saris of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Boris Titulaer werkte onder zijn nieuwe artiestennaam Bo Saris in 2013 samen met André Harris van het productieduo Dre & Vidal aan een nieuw album. De single ‘The Addict’ van Bo Saris werd in hetzelfde jaar opgevolgd door een EP die alleen op vinyl werd uitgebracht.

Bo Saris (Boris) boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Bo Saris zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Bo Saris (Boris)

Winnaar Idols 2004

Boris Titulaer is al van jongs af aan actief in de muziek. Zijn vader is de jazzmuzikant en -docent Gé Titulaer. Met gitarist Gino Taihuttu richt Boris de duoband Sofuja op, waarmee hij in Spanje op straat optreedt. In 2003 doet Boris samen met Glenn Corneille mee aan het Nationaal Song Festival. Met het lied ‘She Would’ stranden ze echter in de voorronden. In het najaar besluit Boris mee te doen aan Idols, en behoort meteen vanaf het begin tot één van de favorieten.

Mega nummer 1 hit

In 2004 wint Boris de finale van de talentenjacht Idols van Maud Mulder. Kort daarna brengt hij de single ‘When You Think Of Me’ uit, die zowel in de Mega Top 100 als in de Top 40 binnen komt op de eerste plaats. Na ‘Dreamer’ van Dinand Woesthoff is het de tweede single die in 2004 meteen op 1 binnen komt in de Mega Top 100. Het debuutalbum ‘Rely On Me’ wordt geproduceerd door Fluitsma & Van Tijn. De single ‘Cordelia’ is een cover van een liedje van de Zweedse singer/songwriter Daniël Lemma.

Festival optredens

In 2005 vliegt Boris naar Atlanta waar hij met de Amerikaanse producer Mixzo werkt aan nieuw songmateriaal. Hij vervolgt zijn schrijfwerk in New York. Op het North Sea Jazz verzorgt Boris een gastoptreden tijdens de set van Relax. Daarna gaat Boris de studio in voor de opnamen van zijn tweede album.

Tijdens het festivalseizoen 2006 treedt Boris meerdere keren op samen met de funky jazzgroep The Auratones onder de naam The Auratones feat. Boris. ‘Within My Hands’ is de eerste single van het tweede album ‘Holy Pleasure’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button