Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bo Jeuken boeken

Bo Jeuken boeken

Bo Jeuken boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bo Jeuken of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bo Jeuken boeken voor een evenement

Bo Jeuken is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Bo Jeuken

Bo Jeuken begon aan een opleiding Journalistiek, switchte naar Communicatie en kwam al gauw terecht bij de creatieve jonge honden denktank Kopwerck van CCCP. Daar kwam ze voor het eerst in aanraking met het bedenken, maken en pitchen van TV-programma’s.

Dit smaakte naar meer en Bo meldde zich niet lang daarna aan voor BNN University, de professionele speeltuin van BNN. Na een strenge selectie werd ze uitgenodigd om in Hilversum programma’s te leren maken. Voor BNN University interviewde ze onder andere sterproducer Mark Ronson en beklom ze voor een item het heilige podium van poptempel Paradiso.

Spuiten & Slikken

Naast de interne opleiding ging Bo bij BNN aan de slag als redacteur bij het programma ‘Spuiten & Slikken’. Ze maakte een aantal onderscheidende items, waaronder het eerste S&S diepte interview over de seksuele beleving van een transseksueel.

De Mindere Zaken des Levens

Bo Jeuken had de smaak inmiddels goed te pakken. Ze start haar eigen bedrijf op en kan al gauw terecht bij internetmagazine VKmag. Daar maakt zij inmiddels geruime tijd vol overgave de ‘Volkomen Kutshow’; Een show over alles wat als ‘kut’ bestempeld kan worden, uiteraard met een dikke knipoog. Het kan immers altijd nog kutter! Treurige types en sneue omstandigheden worden door Bo met verve voorzien van bemoedigend danwel ontmoedigend commentaar. Of ze trekt juist zelf de stoute (bokshand-) schoenen aan om de Mindere Zaken Des Levens hoogstpersoonlijk te ondergaan.

Grensverleggend

Ondertussen is het leren, proberen, vallen, opstaan, verwonderen, verbijten, verkennen en verleggen. En daar gaat ze voorlopig dan ook nog even mee door. Het wordt er immers vooralsnog niet minder inspirerend op.

Bo Jeuken boeken
Bo Jeuken boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button