Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » BluefisH boeken

BluefisH boeken

BluefisH boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor BluefisH of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

BlueFisH: akoestische pop met een randje rock–‘n-roll

Subtiele, goed in het gehoor liggende meerstemmige samenzang: dat is het handelsmerk van de drie broers en zus Teekens. In de pakkende popsongs – die de band zelf schrijft – hoor je klassieke melodieën, waarin diverse invloeden van de jaren ’60 tot nu te horen zijn.

BluefisH speelde al jaren met succes op vele podia en verkende verschillende genres. In 2010 koos de band echter definitief voor de akoestische pop en de bezetting werd aangevuld met een (contra)bassist en een pianist. In de huidige bezetting speelde BluefisH vele concerten en was live te horen op verschillende regionale en landelijke radiozenders. De succesvolle akoestische formule beviel de band en haar publiek zo goed, dat BluefisH in 2011 besloot om te starten met de opnames voor een langverwacht tweede album.

2012 staat in het teken van dit nieuwe album van BluefisH en de eerste single release ‘HEAD UP’. Dit uptempo nummer laat horen waar de band voor staat.

BluefisH: een band die je door de unieke samenstelling in verschillende formaties kunt boeken. Of het nu een intiem akoestisch concert of een groot festivalpodium is, BluefisH speelt in een gepaste bezetting de sterren van de hemel.

BluefisH is:

– Maarten Teekens – Zang, gitaar

– Geert Teekens – Zang, drums

– Ofke Teekens – Zang, toetsen, percussie

– Sophie Teekens – Zang

– Bill Scott Mookhoek – Contrabas

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button