Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Blondie tribute boeken

Blondie tribute boeken

Blondie tribute boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Blondie tribute of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Als u de perfecte Blondie of Debbie Harry tribute zoekt heeft u die gevonden. Sam treedt al jaren op met haar band “Once more into the bleach. Blondie zelf heeft haar toestemming gegeven toen ze Sam en haar band zag optreden in The Cavern in Liverpool. Zij ontvingen ook een vermelding door Clem in het blad Moderne Slagwerker en tijdschrift van Fritz evenals applaus op Blondie.net.

Zij werden naar Rome gevlogen in 2003 voor een privé functie aangezien de echte Blondie , die daar geboekt was, het optreden annuleerde. SAM is op reis met de echte Blondie geweest en heeft met haar gezongen. Zij trad met de band op door heel Engeland en Europa.

Zij stonden in het voorprogramma van Bruce Dickinson ,Wheatus en Whitesnake en waren te horen in grote evenementen als Park Knebworth, NEC, Brands Hatch en Donington Park. Ook waren ze te zien/horen op BBC1 en 2, Itv en Kanaal 4 radio Virgin en Kerrang. De band komt ook in twee boeken van Blondie voor:

Platinum Blonde van Cathay Che en “Blondie van Punk to present“ van Allan Metz “Once more into the bleach“ zijn zondermeer de beste tribute Band van Blondie in Europa.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button