Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Birgit Schuurman boeken

Birgit Schuurman boeken

Birgit Schuurman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Birgit Schuurman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Birgit Schuurman is een verhalenverteller. Met óf zonder muziek. Ze speelde ze in talloze films (onder andere Pijnstillers, Rokjesdag, Uilenbal, Black Out), series (Meisje van Plezier, De Mannentester, Heer & Meester, Rechercheur Ria) en muzikale theaterstukken (50 tinten… De Parodie, Extreem, Last 5 Years). Ook stond ze in het theater met haar liedjesprogramma Het Grote Verlangen en treedt ze op als zangeres met haar eigen band.

Birgit Schuurman boeken voor een evenement

Birgit Schuurman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Birgit Schuurman

Birgit Schuurman is een bezige dame. Naast haar albums Few Like Me (2001) en Sticky Tales (2005) speelde ze in de Talpa-serie Lieve Lust, de musical De Jantjes en het toneelstuk Sexual Perversity. In 2007 begon ze aan een nieuwe uitdaging: The Last 5 Years. Een ontroerende musical over een hartverscheurende liefde.

Ondertussen bleef Birgit in het buitenland ook niet onopgemerkt. Ze tekende ze een contract bij het label Zip Records in Amerika en bracht haar debuutalbum voor de Amerikaanse markt uit: True Stories I Made Up. Tegelijkertijd kwam ook haar eerste Amerikaanse single, Guniang, uit. Birgit geeft ons met Guniang een prachtige single met een heerlijk sausje Oosterse magie.

Eigenzinnig en creatief

Haar album Sticky Tales wordt door Birgit omschreven als een zak vol snoepjes in alle smaken. Al luisterend wordt je geconfronteerd met verschillende sensaties: zoet, zuur, pittig, zout en bitterzoet. Birgit’s muziekstijl laat zich niet in een hokje stoppen, net als de maakster zelf. Het album bevat muziek voor elke mood. Ben je in een melancholische bui, luister dan naar het dromerige Sleeping Pill of naar Birgit’s prachtige vertolking van Kate Bush’ Wuthering Heights. Heb je zin om te dansen, dan zit je goed met de eerste single Hardrocking Diva of Take A Better Look. Meer zin in sexy elektro-pop? Red Hot Lover knalt uit je boxen! En voor diegenen die de scheurende gitaren missen: So-called Friends en Tsunami bedienen je op je wenken.

Talent en doorzettingsvermogen

Om in muziekland te kunnen verrassen, moet je niet alleen over talent beschikken, maar ook over doorzettingsvermogen. Birgit heeft bewezen beide eigenschappen in zich te verenigen. Haar eigenzinnige stijl, energieke podiumuitstraling en sterke stem overtuigen en dat heeft de harten van een divers en nog altijd groeiend publiek gestolen.

Eind 2017 bracht Birgit Stranded uit, een klein breekbaar liedje dat in korte tijd ruim 350.000 keer gestreamd werd op Spotify. Aplify is het derde nummer van haar album en is een heerlijk hypnotiserende pop-track met een 80’s-vibe. Amplify gaat over een liefde die nog geheim is, maar die zo groots is dat je het de hele wereld wilt laten weten; “Amplify our whispers”.

A Fool For Love is haar meest autobiografische album tot nu toe vol songs waarin ze zichzelf bevraagt, terug en vooruit verlangt, de liefde verklaart, troost, zich verwondert en “sorry I fucked up…” zegt. Birgit Schuurman presenteerde dit langverwachte album in de Melkweg met een betoverend concert voor een enthousiast publiek. Na afloop was iedereen het er over eens: Birgit Schuurman is terug, en hoe…!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button