Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bilal Wahib boeken

Bilal Wahib boeken

Bilal Wahib boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bilal Wahib of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wie Bilal Wahib tegenkomt raakt overdonderd door zijn energie. Een energie die zorgt dat hij moeilijk stil kan zitten. Maar diezelfde energie maakt ook dat Bilal naast een bloeiende acteer carrière er ook een muzikale carrière op nahoudt.

Bilal Wahib boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Bilal Wahib zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Bilal Wahib

In 2019 bracht Bilal Wahib zijn eerste single ‘Vliegen’ uit, gevolgd door ‘Video Vixen’ in 2020. Kort daarna kwam Bilal met de single ‘Tigers’. Een dag na de release kwam de single al binnen op nummer 1 en een paar weken later behaalde de track de gouden status. Bilal zette deze trend voort met het nummer ‘501’, wederom in samenwerking met Ronnie Flex, die zich net als zijn vorige plaat ontpopte tot TikTok trend.

Documentaire

Na maanden van ophef rondom zijn persoon verdween Bilal even van het toneel. In de recent verschenen documentaire ‘Bilal Wahib: altijd, altijd’ wordt teruggeblikt op die ene avond. De avond voordat hij de Edison Award in ontvangst zou nemen, start hij een livestream. Door een misplaatste grap ontploft het internet en moet Bilal in één klap het heldendom verruilen voor ballingschap. Aan de hand van diepte-interviews met Bilal en zijn naasten, archiefbeelden en repetitie scènes krijg je inzicht in Bilals leven van toen – en nu.

Comeback

In 2021 maakte hij dan ook een keiharde comeback met het nummer ‘Paranoia’. Een maand later dropt hij de track ‘Ibiza’, die op nummer 2 in de charts belandde. Een paar maanden later levert de samenwerking met Frenna de track ‘Streken van een duivel’ op. Eind 2022 bracht Bilal Wahib zijn lang verwachte album ‘El Mehdi’ uit, waarmee hij in de Wereldwijde Top-10 beland.

Bilal Wahib boeken
Bilal Wahib boeken

Foto: Wouter van Dijke

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button