Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Big Nick boeken

Big Nick boeken

Big Nick boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Big Nick of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Big Nick: opvallend, verrassend en fascinerend!

Een band die zowel eeuwige krakers als de laatste hits speelt? Een groep met een flinke dosis ervaring én een frisse uitstraling? Muzikanten en vocalisten die zich moeiteloos aanpassen aan elk publiek? Big Nick voldoet aan al deze criteria. Rustig, sfeervol, opzwepend of vlammend: het kan allemaal en voor iedereen! Het zeer gevarieerde en steeds vernieuwende repertoire biedt voor ieder wat wils, in welke leeftijdscategorie dan ook. Met onvoorwaardelijk enthousiasme, zowel onderling als naar het publiek.

Sinds juni 2010 heeft de band haar oorspronkelijke frontman Sjef weer terug in haar gelederen. Vanaf 1995 was Sjef beeldbepalend voor Big Nick. Met zijn aanstekelijke humor en enorme gedrevenheid wist hij van ieder optreden van Big Nick een prachtig succes te maken.

Wil je een Tango, Engelse wals of Valeta dansen? Ga je liever compleet uit je dak met bekende meezingers, pompende springmuziek en avondvullend entertainment? Het maakt Big Nick niet uit, als het publiek het maar naar zijn zin heeft. Big Nick beseft ook dat het niet alleen om de muziek draait. Het onderdeel “entertainment” is op dit moment ver weg het aller belangrijkste rond Big Nick. Het publiek vermaken en zorgen dat iedereen een geweldige avond heeft! Daar staat de Big Nick anno 2011 garant voor!

Opzwepend, energiek en enthousiast, met volop gelegenheid tot dansen, zingen en springen! Kortom Big Nick is dé ideale band voor alle kermissen, feesttenten, bedrijfsfeesten en bruiloften.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button