Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Big, Black & Beautiful boeken

Big, Black & Beautiful boeken

Big, Black & Beautiful boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Big, Black & Beautiful of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Iedereen is het er over eens, Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Deze drie Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs legendarische meidengroepen, zoals the Supremes, the Three Degrees en the Pointer Sisters. Ook moderne girl groups zoals Destiny’s Child passeren de revue.

Big, Black & Beautiful boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Big, Black & Beautiful zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie zijn Big, Black & Beautiful

Rocq-E, Lucretia & Michelle brengen vol showmanship een eerbetoon aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. De diva’s maken dan ook ieder optreden tot een zinderend feest van herkenning. Hun einddoel is duidelijk: het dak moet er af!

Theatertournees en evenementen

Big, Black & Beautiful – A Tribute To The Girl Groups heeft drie seizoenen lang met veel succes langs de theaters getoerd. Daarna waren de dames met hun theatervoorstelling BB&B XL te bewonderen op 65 Nederlandse podia.

Daarnaast is Big, Black & Beautiful ook te boeken voor optredens in het land. Net als tijdens de theatervoorstellingen voorzien ze elk evenement van een wervelend en soulvol optreden.

Big, Black & Beautiful heeft bewezen een waar spektakel te zijn. Er zit niet veel anders op dan keihard met deze souldiva’s mee te zingen, te dansen en te swingen. Totdat inderdaad dat dak eraf is!

Rocq-E Harrell

De in California geboren Rocq-E zong in achtergrond koortjes bij een aantal van de grootste artiesten van de wereld, zoals Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder en Vanessa Williams. In Nederland maakte zij haar eerste solo CD en zong ze in vele theater voorstellingen. Ze was onder meer te zien in ‘Female Factory’, ‘R.E.S.P.E.C.T.’ en ‘She Got Game’.

Bezetting: 3 zangeressen
Speelduur: 1 x 30 minuten
Geluid: Incl. monitor / A-set

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button