Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bibi Breijman boeken

Bibi Breijman boeken

Bibi Breijman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bibi Breijman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bibi Breijman heeft zich ontpopt tot een succesvolle vlogger, presentatrice en zangeres. Op haar eigen YouTube-kanaal geeft ze haar trouwe volgers regelmatig een kijkje in haar leven. In 2020 was Bibi de winnaar van de fotowedstrijd-show Het Perfecte Plaatje.

Bibi Breijman boeken voor een evenement

Bibi Breijman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Bibi.

Wie is Bibi Breijman

Als vlogger op YouTube produceert Bibi video’s over mode, beauty en random dingen uit het leven. Daarbij schroomt ze niet om het achterste van haar tong te laten zien. Naast het vloggen is ze ook een van de presentatoren van het RTL-programma Katwalk, zowel op YouTube als op TV te zien. Samen met fashionista Lizzy van der Ligt duikt Bibi in de wereld van beauty, fashion en entertainment.

Bibi Breijman werd in 2010 bekend door haar deelname aan het RTL-5 programma Oh Oh Cherso en de opvolgers Oh oh Tirol en Oh oh Cherso II. Een paar jaar later deed ze mee aan de Nationale IQ Test en bereikte ze de derde plaats. Ook was Bibi te zien bij RTL 5 in Echte meisjes op zoek naar zichzelf, en bij SBS in Vliegende Hollanders.

Zangeres

In 2014 deed Bibi Breijman mee aan de blind auditions van The Voice of Holland, waar ze de kijkers verraste met haar prachtige stem. Inmiddels heeft ze diverse singles uitgebracht, zoals ‘Summer Love’ met DJ Nick Mathon & Dasix, ‘You and I’, ‘There’s nothing I won’t do’ met Matsoe Matsoe en ‘Magical Ride’ met de bekende DJ Jeroen Post. Bibi heeft een krachtige, soulvolle en zuivere stem en zingt alles, van Robin S. tot Rihanna.

In 2017 deed Bibi Breijman mee aan het programma It Takes 2. Ze kwam in het team van Waylon en wist uiteindelijk het programma te winnen. Daardoor was ze ook drie dagen te zien tijdens de concertreeks van Waylon in Ahoy.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button