Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bianca Krijgsman boeken

Bianca Krijgsman boeken

Bianca Krijgsman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bianca Krijgsman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bianca Krijgsman vormt samen met Plien van Bennekom het cabaretduo Plien en Bianca. Ze won in 2014 een International Emmy Award voor Beste Actrice voor haar optreden in De Nieuwe Wereld. In de prijswinnende comedyserie De Luizenmoeder speelt ze een manipulerende moeder in de ouderraad.

Bianca Krijgsman boeken voor een evenement

Bianca Krijgsman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Bianca Krijgsman

Zang, dans, toneel en muziek zat bij Bianca Krijgsman van jongs af aan al in het bloed. Op haar twaalfde ging ze naar de Nel Roos Academie voor Ballet in Amsterdam. Nadat ze die opleiding had afgerond ging ze twee jaar naar de Theaterschool. Uiteindelijk kwam Bianca op de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam terecht, waar ze Plien van Bennekom ontmoette. Ze studeerden beiden af in 1993, in een lichting met onder anderen Acda en de Munnik, Lucretia van der Vloot en Ellen ten Damme.

Plien en Bianca

Plien en Bianca maakten diverse succesvolle cabaretprogramma’s. Ze waren samen te zien in de televisieserie ‘Zaai’ bij de VPRO. Deze serie leidde uiteindelijk tot de theatervoorstelling ‘Biks’, die de grote doorbraak werd van het cabaretduo. Ook speelde Bianca Krijgsman de hoofdrol in de televisieserie ‘Linda, Linda’.

Bianca Krijgsman boeken
Bianca Krijgsman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button