Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bettine Vriesekoop boeken

Bettine Vriesekoop boeken

Bettine Vriesekoop boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bettine Vriesekoop of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wanneer je in Nederland tafeltennis zegt, denk je automatisch aan Bettine Vriesekoop. Ruim vijfentwintig jaar was zij het gezicht van het Nederlandse Tafeltennis. In totaal heeft Bettine dertig jaar lang tafeltennis op topniveau beoefend.

Het tafeltennis heeft Bettine nationale bekendheid en aansprekende titels gebracht. In 1982 behaalde ze onder leiding van haar fanatieke coach Gerard Bakker de Europese titel. De trainingen van Bakker kenmerkten zich door spartaanse training en onvoorwaardelijke toewijding.

In 1992 behaalde ze opnieuw de Europese titel, ditmaal zonder haar voormalige coach Bakker, maar met een vernieuwde trainingsaanpak. Haar tafeltenniscarrière beslaat drie fasen, de laatste zich kenmerkt door een geheel andere instelling. Deze keer geeft het tafeltennis haar de mogelijkheid om het plotselinge overlijden van haar partner, Hans van Wissen, te verwerken.

Op 40-jarige leeftijd weet zij alsnog Nederlands kampioene te worden en de Europa Cup voor clubkampioenen te winnen. Bettine gaat na haar carrière aan de slag als correspondente voor het NRC Handelsblad in China. Over het periode in China schreef ze het boek Duizend dagen in China.

Tegenwoordig geeft Bettina clinics, presentaties en schrijft ze regelmatig artikelen voor verschillende tijdschriften.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button