Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bertolf boeken

Bertolf boeken

Bertolf boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bertolf of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In 2009 is ‘Another Day’ , de eerste single van Bertolf uitgekomen. Het verhaal van Bertolf begon als frontman en gitarist van de Zwolse band The Junes. De band verzorgde in 2006 een aantal super succesvolle supportoptredens bij Ilse DeLange. De samenwerking met Bertolf beviel Ilse zelfs zó goed dat ze hem vroeg om in haar band te komen spelen.

Na een jaar met heel veel te gekke optredens en ervaringen was het voor Bertolf tijd om los van The Junes en Ilse de Lange zijn eigen ding te gaan doen. Het moge duidelijk zijn dat hij met deze beslissing de juiste keuze heeft gemaakt!

Na de release van zijn debuutplaat ‘For Life’ in 2009 barstte het festivalseizoen in alle hevigheid los en daarbij heeft hij niet de kleinste aangedaan. Zo stond Bertolf op Concert at Sea als relatief onbekende tussen grote namen als VanVelzen, Ilse DeLange en BLØF. En een ander hoogtepunt was het optreden op Lowlands.

Met de single ‘Mr Light’ is duidelijk de invloed van The Beatles te horen. Dit blijft niet onopgemerkt door de redactie van Pauw en Witteman. En zo wordt Bertolf op het hoogtepunt van deze hitsingle uitgenodigd door Pauw en Witteman om aandacht te vestigen op de release van de geremasterde Beatles-boxen.

In het najaar van 2009 heeft Bertolf een succesvolle clubtour gedaan en inmiddels zijn er meer dan genoeg hele goede songs voor een nieuwe plaat. Het nieuwe album, dat in 2010 uit komt, zal steviger en meer uptempo worden dan zijn voorganger.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button