Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bert van Marwijk boeken

Bert van Marwijk boeken

Bert van Marwijk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bert van Marwijk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Voetbal stond al op jonge leeftijd centraal in het leven van Bert van Marwijk. De in Deventer geboren Bert van Marwijk speelde al op 17 jarige leeftijd in de eredivisie. Achtereenvolgens speelde hij voor Go Ahead Eagles, AZ, MVV en Fortuna Sittard.

In 1988 besloot Bert van Marwijk zijn carrière als profvoetballer te beëindigen en zich te richten op een carrière als trainer. Al tijdens zijn eigen voetbal carrière was Bert van Marwijk actief als jeugdtrainer. Na zijn carrière was het voor hem dan ook een makkelijke keus om zich volledig op het trainerschap te gaan richten. Als coach bereikte hij met Fortuna Sittard de finale van de Amstel Cup en met Feyenoord wist hij in 2002 de EUFA-Cup te winnen.

In het seizoen 2007/2008 keerde Bert van Marwijk weer terug bij Feyenoord. Een terugkeer van korte duur. Bert van Marwijk werd namelijk na het EK voetbal in 2008 gepresenteerd als nieuwe bondscoach. Hij volgde Marco van Basten na het EK op. Zijn eerste doel was het WK voetbal in 2010. Een toernooi waar hij het team doelgericht na 32 jaar weer naar een WK finale leidde. In de finale werd nipt van Spanje verloren in de verlenging.

Bert van Marwijk heeft in het recente verleden bewezen dat hij, onder druk, goede resultaten kan neerzetten met zijn team. Feyenoord leidde hij naar de winst in de UEFA Cup en het Nederlands Elftal naar de WK finale. Als bondscoach ervaart hij hoe het is om met louter topspelers te werken, die hij bovendien niet dagelijks ziet. Na het teleurstellende EK van 2012 besluit Bert om niet verder te gaan als bondscoach van Oranje. Inmiddels is Bert een nieuwe uitdaging aangegaan bij HSV Hamburg.

Bert Marwijk boeken
Bert van Marwijk boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button