Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bert Kuizenga boeken

Bert Kuizenga boeken

Bert Kuizenga boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bert Kuizenga of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bert Kuizenga boeken voor een evenement

Bert Kuizenga is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Bert Kuizenga

Bert Kuizenga werd geboren als zoon van Groningse polderpioniers die naar de Noordoostpolder trokken. Toen Bert anderhalf jaar oud was overleed zijn vader onverwachts. Mocht hij nog geleefd hebben dan was hij hoogstwaarschijnlijk net als zijn vader loonwerker geworden, zo zegt hij zelf.

In 1995 en 1996 speelde Bert Kuizenga een hoofdrol in de TROS-comedy ‘Ik Ben je Moeder Niet’. Van 2000 tot 2002 was hij te zien in de comedyserie ‘Verkeerd Verbonden’, met onder andere Cees Geel en Elsje Wijn.

Bert Kuizenga werkte daarnaast 14 jaar lang als presentator bij de TROS. Hij presenteerde een grote diversiteit aan programma’s, van ‘TROS Actua’ tot het oudste amusementsprogramma op de Nederlandse televisie: ‘Te land, ter zee en in de lucht’. Ook werd hij ingezet als presentator van het datingprogramma ‘Blind Date (Op Goed Geluk)’.

Verder is Bert Kuizenga actief als coach voor jonge en oude televisietalenten en mensen uit het bedrijfsleven.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button