Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bert Kuizenga boeken

Bert Kuizenga boeken

Bert Kuizenga boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bert Kuizenga of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bert Kuizenga werd geboren als zoon van Groningse polderpioniers, die naar de Noordoostpolder trokken. Toen Bert anderhalf jaar oud was overleed zijn vader onverwachts. Mocht hij nog geleefd hebben dan was hij hoogstwaarschijnlijk net als zijn vader loonwerker geworden, zo zegt hij zelf.

In 1995 en 1996 speelde Bert een hoofdrol in de TROS comedy Ik Ben je Moeder Niet. Van 2000 tot 2002 speelde hij wederom in een comedy serie Verkeerd Verbonden met oa Cees Geel en Elsje Wijn.

Bert Kuizenga was 14 jaar lang werkzaam als presentator bij de TROS. Hij werd onder meer ingezet als presentator van het datingprogramma Blind Date (Op Goed Geluk). Daarnaast presenteerde hij een grote diversiteit aan programma’s van TROS Actua tot het oudste amusementsprogramma op de Nederlandse televisie: Te land, ter zee en in de lucht.

In het theaterseizoen stond Bert op het podium met Jan Rietman. Op dit moment is hij actief als coach voor jonge en oude televisietalenten en mensen uit het bedrijfsleven.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button