Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bert Konterman boeken

Bert Konterman boeken

Bert Konterman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bert Konterman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bert Konterman, (Rouveen,14 januari 1971) is een voormalig Nederlands voetballer. Bij FC Zwolle begon het en hij eindigde zijn voetbalcarrière bij Vitesse. In de tussenliggende periode speelde Bert Konterman onder meer voor Cambuur Leeuwarden, Willem II, Feyenoord en Glasgow Rangers. Hij kwam 12 keer uit voor het Nederlands elftal.

In zijn presentaties, in interview vorm met Evert ten Napel, gaat Bert Konterman met u terug in zijn voetbalverleden. Profvoetbal is een harde wereld, middels achtergrondverhalen vertelt hij over de tegenslagen, druk en spanningen waar je mee moet leren omgaan.

Wat je meemaakt bij een club als Glasgow Rangers, het vele geld, de lol en de waanzin, dit alles komt aan de orde. Bert Konterman is door het voetbal niet veranderd en mede daardoor is het zo leuk om hem te ontmoeten en aan het woord te laten, want met nog net zoveel passie die hij als voetballer had, praat hij er nu over.

U kunt Bert Konterman boeken als:

• Spreker
• Panellid

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button