Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bert Heerink boeken

Bert Heerink boeken

Bert Heerink boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bert Heerink of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bert Heerink maakt in de jaren ’80 furore als zanger van de rockband Vandenberg. In de jaren ’90 breekt hij als solo artiest door met het Nederlandstalige rocknummer ‘Julie July’.

Bert Heerink boeken voor een evenement

Bert Heerink is voor verschillende soorten optredens te boeken, zowel solo als met band. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Bert Heerink

The voice of Vandenberg

Begin jaren ’80 scoort Bert Heerink met zijn band Vandenberg wereldwijd grote hits, zoals ‘Burning Heart’ en ‘Different Worlds’. Hij toert langs de grote stadions in onder meer Engeland, Canada, Amerika en Japan met wereldsterren als Kiss, Ozzy Osborne en Cheaptrick. In 1984 krijgt Bert met Vandenberg een Edison nominatie voor het album ‘Heading for a Storm’.

Nederlandstalige rocknummers en Heineken reclames

Eind 1994 maakt Bert Heerink zijn comeback in Nederland als zanger van de opvallende Heineken reclames, waarvoor hij Amerikaanse rocknummers in een Nederlands jasje vertolkt. Sindsdien heeft Bert Heerink een belangrijke plaats in de Nederlandse muziekscène verworven.

Kayak en Disney soundtracks

Van 2000 tot 2006 was Bert Heerink de leadzanger van de band Kayak. Tevens zingt hij de Nederlandstalige track van diverse Disney films, zoals Tarzan, Brother Bear en 102 Dalmatiers.

Theatertours en orkesten

Steeds vaker is Bert Heerink te zien als gast bij grote orkesten, waar hij zijn bekende repertoire afwisselt met nummers van o.a. Queen, Pink Floyd en Frank Sinatra. Met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht toert hij door Nederland in de hoofdrol van ‘Tommy’.

In 2005 en 2006 neemt hij ook de vocalen voor zijn rekening tijdens de succesvolle theatertour ‘Queen in concert’. Daarna tourt hij met Chris Zegers en Erik Mesie onder begeleiding van het Noord Nederlands Orkest langs de theaters met ‘Symphonic Echoes Of Pink Floyd’. In dit programma staan de grote hits van de Engelse rockformatie centraal. Het wordt het tot dan toe best bezochte concertjaar met ruim 98.000 bezoekers.

Koninklijke onderscheiding

Op 6 december 2008 ontving Bert Heerink het Lidmaatschap in de Orde van Oranje Nassau als waardering voor zijn inzet en prestaties in de popmuziek en zijn inzet voor de kinderrechtenorganisatie KidsRights.

Heeren van Oranje

Met Peter Groot Kormelink (Jazzpolitie) en Erik Mesie (Toontje Lager) vormt Bert Heerink het muzikale feestprogramma Heeren van Oranje, waarin alle grote hits van de 3 Heeren voorbij komen. In 2009 brachten ze hun eerste eigen single uit: ‘Made in Holland’.

Voices of Rock

Nadat hij meewerkte aan het album ‘Voices of Rock 2’ komt Bert Heerink eind 2009 met een volledig eigen Engelstalig rockalbum: ‘Better Yet’, met nummers van grote songwriters zoals Jeff Silbard (Wind beneath my Wings) en Russ Ballard. De single ‘Panic Attack’ komt begin 2010 uit. In juni besluit TT Assen dat het nummer ‘All Fired Up’ van het album ‘Better Yet’ perfect past onder de beelden van 80 jaar TT. Tijdens de 2 dagen van het evenement is het nummer te horen bij de beelden die worden uitgezonden. In oktober komt het verzoek om opnieuw mee te werken aan een landelijke reclamecampagne. Ook hiervoor werd een nummer van het album gekozen.

Reclamecampagne met Bert Heerink

Het nummer ‘Julie July’ werd in 1994 bekend door de Heineken reclame. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Solo projecten en samenwerkingen

In 2011 maakt Bert Heerink alweer een nieuwe muzikale stap: op het schildersfestival MontMartre zingt hij voor het eerst in het Frans, wat hem op grote waardering komt te staan. Vanaf 2012 is Bert met Jan Akkerman op toernee met het werk van de band Brainbox onder de naam My Brainbox. Ook vanuit het buitenland volgen de aanbiedingen voor optredens. Daarnaast vertolkt Bert 5 nummers in de show van Holiday on Ice.

In de afgelopen jaren speelt Bert Heerink onder andere de hoofdrol in de rockmusical ‘The War of the Worlds’, is hij zanger bij het Pink Floyd Project en doet hij een theatershow over het leven en de idealen van Wubbo Ockels: Save the Earth. Ook blijft hij optreden met Jan Akkerman & Band in My Brainbox. Zijn meest recente project is de theatertournee Legendary Albums Live: Stones Sticky Fingers.

Bert Heerink – Het afscheid. De Nederlandstalige bewerking van ‘The living years’ van Mike & The Mechanics, afkomstig  van het album ‘Net op tijd’.

bert heerink boeken
Bert Heerink boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button