Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Bert Heerink & Band boeken

Boekingsinformatie voor Bert Heerink & Band? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

“Bert Heerink staat op scherp”

Dat Bert Heerink nog altijd en vrijwel dagelijks bezig is met muziek is wellicht geen grote verrassing, maar het Engelstalig rockalbum dat op 25 september 2009 wereldwijd verscheen, “Better Yet”, is dat zeer beslist wél!

Waar het grote publiek Bert vooral associeert met een groot biermerk en Nederlandstalig (cover) repertoire weten de insiders ook de rockband Vandenberg nog naar voren te brengen. Als zanger en frontman van deze melodische rockformatie toerde Bert Heerink gedurende de begin jaren ’80 o.a. door Japan en Amerika naar aanleiding van het succes van vooral de hits “Burning Heart” en “Different Worlds”.

Een terugkeer naar deze oude liefde, de American Orientated Rock, (vooral melodisch sterk zonder aan kracht te verliezen,) is een verrassende maar zeer bewuste keuze. “Oude liefde roest niet waar het muziek betreft” aldus Bert Heerink, die naast zijn Nederlandse succesnummers (Juli July en Vogel zo Vrij) de laatste jaren vooral de theaters aandeed in samenwerking met grote orkesten als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, met de produkties “Tommy”en “Queen in Concert”, en het Noord Nederlands Orkest met “Symphonic Echoes of Pink Floyd”.

Voor Bert Heerink kwam het aanbod een volledig eigen album op te mogen nemen als donderslag bij heldere hemel. Het inzingen van een stuk op “Voices of Rock 2” was de directe aanleiding. Weigeren kon niet, daarvoor zit de liefde voor de rock té diep.

Heerink, inmiddels 56 jaar, is stemtechnisch sterker dan ooit en laat dat op het album “Better Yet” ook volledig tot zijn recht komen. Met dit album is de rockzanger weer terug bij zijn eerste muzikale liefde; de melodische rock. De nummers op “Better Yet”, die stuk voor stuk door grootheden uit de rock werden aangeleverd, maken het dan ook tot een volwassen rock album. Bob Daisley (Ozzy Osbourne/ Gary Moore), Jeff Silbar ( John Mellencamp), Russ Ballard (Argent, KISS), en Toni Martin (Black Sabbath) zijn slechts een greep uit het indrukwekkend aantal namen van schrijvers.

“Ik kan alles aan, ben gezonder en gemotiveerder dan ooit om weer de podia op te gaan”, aldus Bert Heerink, die onlangs ook zijn laatste sigaret uitduwde om er nooit meer aan te beginnen. Inmiddels is de video van de nieuwe single geschoten en staat zijn begeleidingsband in de startblokken om de stukken van het album live te gaan brengen.

Bert Heerink – zang

Guzz Genser (Wild Romance) – drums

Barend Courbois (Vengeance) – bas

Cyril Whistler / Michael Voss (MSG) – gitaar

Joost van den Broek (After Forever) – keyboard

Bert Heerink is er in elk geval helemaal klaar voor: hij staat op scherp!

Bert Heerink & Band

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bert Heerink & Band of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.