Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bert Heerink & Band boeken

Bert Heerink & Band boeken

Bert Heerink & Band boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bert Heerink & Band of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bert Heerink is nog altijd en vrijwel dagelijks bezig met muziek. Al een aantal jaren toert hij als leadzanger van het Pink Floyd Project door de Nederlandse theaters. Ook speelt hij met gitarist Jan Akkerman in My Brainbox. Zijn meest recente project is de theatertournee Legendary Albums Live: Stones Sticky Fingers.

Bert Heerink & Band boeken voor een evenement

Bert Heerink is voor verschillende soorten optredens te boeken, zowel solo als met band. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Bert Heerink & Band.

Wie zijn Bert Heerink & Band

The Voice of Vandenberg

Waar het grote publiek Bert Heerink vooral associeert met een groot biermerk en Nederlandstalig (cover) repertoire, weten de insiders ook de rockband Vandenberg naar voren te brengen. Als zanger en frontman van deze melodische rockformatie toerde Bert begin jaren ’80 onder andere door Japan en Amerika naar aanleiding van het succes van de hits ‘Burning Heart‘ en ‘Different Worlds‘.

Amerikaanse rock in een Nederlands jasje

Zijn Engelstalig rockalbum dat in 2009 wereldwijd verscheen, ‘Better Yet’, is een terugkeer naar deze oude liefde, de American Orientated Rock (vooral melodisch sterk zonder aan kracht te verliezen). Een verrassende maar zeer bewuste keuze. “Oude liefde roest niet waar het muziek betreft”, aldus Bert Heerink. Naast zijn Nederlandse succesnummers (‘Julie July’ en ‘Vogel zo Vrij’) deed hij de laatste jaren vooral de theaters aan. Hij werkte samen met grote orkesten als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in de producties Tommy en Queen in Concert, en met het Noord Nederlands Orkest in Symphonic Echoes of Pink Floyd.

Better Yet

Voor Bert Heerink kwam het aanbod een volledig eigen album op te mogen nemen als donderslag bij heldere hemel. Het inzingen van een stuk op ‘Voices of Rock 2’ was de directe aanleiding. Weigeren kon niet, daarvoor zit de liefde voor de rock té diep. Bert is stemtechnisch sterker dan ooit en laat dat op het album ‘Better Yet’ ook volledig tot zijn recht komen. Met dit album is de rockzanger weer terug bij zijn eerste muzikale liefde: de melodische rock.

Officially (G)old

Met zijn band Royal Flush bracht Bert Heerink in 2018 het album ‘Officially (G)old’ uit. “Waar Vandenberg gestopt is, ben ik verder gegaan. Het album heeft een goede jaren tachtig-rocksound”, vertelt Bert over de plaat waar de band drie jaar aan heeft gewerkt. “Het zijn liedjes met een kop en een staart. Je hoort mooie melodieën, maar het rockt zeker stevig.”

Burning Heart – De klassieker van Bert Heerink en Vandenberg.

Bert Heerink Band boeken
Bert Heerink Band boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button