Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bert Goedkoop boeken

Bert Goedkoop boeken

Bert Goedkoop boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bert Goedkoop of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bert Goedkoop is al vele decennia betrokken bij het internationale volleybal. Zijn actieve carrière startte eind jaren ’70. Bert domineerde met het oppermachtige Brother Martinus jarenlang de Nederlandse competitie. Zes keer werd hij met Martinus Nederlands Kampioen en maar liefst vijf keer behaalde hij een Europacup finale. Zijn loopbaan in het Nederlands team bestaat uit ruim 200 wedstrijden.

Begin jaren ’90 besloot Bert Goedkoop zich toe te leggen op coaching. De ervaring die hij vanuit het topvolleybal als speler had wilde hij gebruiken in zijn rol als coach. Als succesvol clubcoach bij Maaseik (winnaar van het kampioenschap en de beker in België) stapte hij over naar het bondscoachschap.

Tot 1998 was Bert Goedkoop verantwoordelijk voor het Nederlandse dames team. Onder zijn leiding werd het Europees Kampioenschap en een vijfde plaats op de Olympische Spelen behaald. Bij de Nederlandse heren was Bert Goedkoop van 2000 tot 2004 actief. Dit leidde onder andere tot kwalificatie voor de Spelen en een negende plaats op dat toernooi. Een uitermate knappe prestatie gezien de verjonging die Bert Goedkoop door moest voeren in de selectie.

Na de Spelen stapte Bert over naar het beachvolleybal waar hij bondscoach werd. Hier begeleide hij onder andere Reiner Nummerdoor en Richard Schuil naar een vijfde plaats op de Olympische Spelen van Beijing. Daarna werd Bert Goedkoop technisch directeur bij de volleybalbond NEVOBO.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button