Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Berget Lewis boeken

Berget Lewis boeken

Berget Lewis boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Berget Lewis of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Berget Lewis is met haar krachtige stemvolume als handelsmerk al vele jaren een vaste waarde op de (inter-) nationale podia. Een muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch was het startpunt. Daarna groeide Berget via theater- en concerttours met onder meer De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott, The Golden Earring en Karin Bloemen uit tot de meest internationale souldiva van Nederland.

Berget Lewis boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Berget Lewis zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Berget Lewis

Berget Lewis heeft zich ontwikkeld tot één van de meest gevraagde zangeressen van ons land. Ze tourde over de hele wereld met niet de minste artiesten. Zo deelde ze het podium met grootheden als Van Morrisson, Dave Stewart en Maceo Parker. Daarnaast was zij jarenlang de jingle-stem voor radiozenders als 3FM en 538 en vocaal verantwoordelijk voor een imposante reeks radio- en televisiecommercials.

Berget Lewis als solo-zangeres

Vanaf 2003 begint Berget zich steeds meer toe te leggen op haar solocarrière. Haar stem biedt oneindige mogelijkheden en ze verkent diverse genres. Zo schrijft ze in de loop der jaren veel eigen werk, mét of zonder medewerking van andere toonaangevende componisten. Haar vocalen blijven niet onopgemerkt. In 2006 wordt Berget benaderd door de bekende Duitse DJ/producer Eddie Thoneick, die haar voorstelt een muzikale samenwerking aan te gaan. Het resultaat liegt er niet om; in 2007 is Deeper Love een feit. Een fantastische dancetrack die in 16 landen wordt uitgebracht en in Nederland direct de hitlijsten bestijgt.

Finally

Berget Lewis besluit om haar inmiddels uitgebreide tracklist te bundelen op haar debuut-album Finally, dat eind 2007 wordt uitgebracht. Tjeerd en Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Anonymous Mis (Postman) zijn enkele gastmuzikanten die hun medewerking verlenen. Als voorloper verscheen in 2006 de single It Don’t Matter. Enkele maanden later volgt haar eerste solohit I’d Like To Teach The World To Sing.

Just The Two of Us

Een afgetekende overwinning van het muzikale TV programma ‘Just The Two Of Us’ met gelegenheids-collega Edwin Evers, betekende in 2007 haar definitieve doorbraak. Vanaf dat moment weten nationale en internationale artiesten Berget te vinden. Ze verzorgt zes special guest optredens tijdens de uitverkochte Arena concerten van de Toppers en is de smaakmaker bij vele TV gala’s en evenementen. Daarna begint Berget Lewis een Europese tournee met Candy Dulfer, Rosie Gaines en de band van Prince.

Berget Lewis show

Berget Lewis heeft een swingende solo-show, speelt het dak eraf met haar eigen top-band The Soul-X-Plosion en gaat terug naar de onweerstaanbare grooves van haar roots met The Gospeltrain. Een optreden van Berget Lewis is nooit hetzelfde en altijd de moeite waard!

Reclamecampagnes met een bekende zangeres

Berget Lewis inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button