Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Benja Bruijning boeken

Benja Bruijning boeken

Benja Bruijning boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Benja Bruijning of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Benja Bruijning boeken voor een evenement

Benja Bruijning is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Benja Bruijning

Benja Bruijning debuteerde als acteur in de rol van Constant in de telefilm ‘Dichter op de Zeedijk’, naar het boek van Kees van Beijnum. Al op jonge leeftijd speelde hij in films en TV-series, waaronder ‘De Grot’. In 2012 brak hij definitief door met zijn rol in de bioscoophit ‘Alles is familie’.

Nadat Benja Bruijning in 2008 was afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie was hij onder andere te zien in de TV-series ‘Bellicher: de macht van meneer Miller’ en ‘Dokter Deen’. Daarnaast speelde hij een van de hoofdrollen in de speelfilm ‘De bende van Oss’ en was hij op het toneel te zien in stukken als ‘Nacht’, ‘Rain Man’, ‘Veel Gedoe om Niks’ en de door hemzelf geschreven voorstelling ‘Niet zo bedoeld’.

Vanaf 2013 speelde Benja Bruijning een rol in de AVRO-serie ‘Charlie’, de Nederlandse versie van de HBO-serie ‘Nurse Jackie’. Ook speelde hij in de boekverfilming van ‘Hoe duur was de suiker’. In 2014 was hij te zien in de bioscoopfilm ‘Hartenstraat’ en in de film ‘Pak Van Mijn Hart’. Ook stond hij op toneel met het stuk ‘Monsters’ van De Utrechtse Spelen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button