Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Benja Bruijning boeken

Benja Bruijning boeken

Benja Bruijning boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Benja Bruijning of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Benja Bruijning (Amsterdam, 28 oktober 1983) is een Nederlands acteur.
Bruijning debuteerde op 17-jarige leeftijd als Constant in de telefilm Dichter op de Zeedijk naar het boek van Kees van Beijnum. Hij brak in 2012 definitief door met zijn rol in de bioscoophit Alles is familie. Al op jonge leeftijd speelde Bruijning in films en tv-series, waaronder De Grot van Martin Koolhoven.

Na zijn afstuderen aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie in 2008, was Bruijning onder meer te zien in de tv-series Bellicher: de macht van meneer Miller en Dokter Deen. Daarnaast speelde hij een van de hoofdrollen in de speelfilm De bende van Oss en was hij op het toneel onder andere te zien in Nacht, onder regie van Thibaud Delpeut, Rain Man en Veel Gedoe om Niks van de Utrechtse Spelen en de door hemzelf geschreven voorstelling Niet zo bedoeld.

Vanaf maart 2013 was Bruijning te zien in de nieuwe AVRO-serie Charlie, de Nederlandse versie van de HBO-serie Nurse Jackie. In september 2013 kwam de boekverfilming van Hoe duur was de suiker uit, waarin hij ook een rol speelde. Vanaf maart 2014 is Benja te zien in de nieuwe bioscoopfilm Hartenstraat van Sanne Vogel en staat hij op toneel in het stuk Monsters van De Utrechtse Spelen. In het najaar is hij te zien in de film Pak Van Mijn Hart van regisseur Kees van Nieuwkerk.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button