Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ben Verdellen boeken

Ben Verdellen boeken

Ben Verdellen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ben Verdellen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Engelbert Johan Anton Gerard (Ben) Verdellen (Venray, 25 januari 1947) groeide op als jongste zoon in een gezin van zes kinderen. Op zijn tweede verhuisde hij naar Blerick waar hij nog steeds woont. Hij doorliep de lagere technische school en ging aansluitend werken in een meubelfabriek. Na twee jaar stapte hij over naar de Nederlandse Spoorwegen waar hij in diverse functies tot zijn pensionering – in 2003 – bleef werken.
Ben Verdellen komt uit een muzikale familie en wilde al vroeg muziek maken. Op zijn twaalfde knutselde hij met zijn vader een drumstel uit blikken en een varkensblaas in elkaar. Een jaar later speelde hij in zijn eerste orkest, the Flyers. Hij was lid van de plaatselijke harmonie, St. Cecilia en zong in het kerkkoor en De Maaszèngers.

Verdellen kreeg grote bekendheid

als solozanger van de Vrijbuiters. Hij was gedurende de gehele looptijd (1969 -1985) lid van het orkest. Vanaf 1980 zong hij in het cabaretduo Paeper & Zalt. De andere helft van dat duo, Wiel Aerts, schreef veel liedteksten voor Verdellen. Ook Frans van den Boogaard leverde teksten aan Verdellen. Ben Verdellen heeft een eigen studio en is lid van het Revuegezelschap Rundje Blerick. Hij is verder een productief liedjesschrijver; ook voor andere artiesten. Verdellen bereikte in 2006 de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer met twee liedjes: Melleke en Ós Kefee. Nadat twee liedjes waren teruggetrokken mocht Verdellen met het laatste liedje door naar de finale.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button