Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ben van der Burg boeken

Ben van der Burg boeken

Ben van der Burg boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ben van der Burg of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ben van der Burg (Schipluiden, 20 april 1968) is een Nederlandse oud-schaatser. Hij was van 1986 tot en met 1991 actief in het langebaan-schaatsen. Hij was het trainingsmaatje van Bart Veldkamp.

Van der Burg

had een korte carrière maar kende wel een bijzonder

hoogtepunt: in 1990 werd hij tweede op de WK Allround in Innsbruck, achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp. Naar eigen zeggen had hij eerste kunnen worden, maar tijdens zijn tien-kilometer rit was het ijs erg papperig door de stralende zon die op het ijs scheen. Tijdens de rit van Koss, die een uur na hem reed, betrok het. Het ijs werd hard en Koss ging Van der Burg voorbij in het eindklassement.

Na de sport

studeerde hij Nederlandse Taal- en Letterkunde om vervolgens televisieprogramma’s te gaan maken, literaire schaatsboeken uit te geven, columns te schrijven en schaatscommentaar voor Eurosport te verzorgen. Vanaf 2000 werkt hij bij het mobiele telefonie-bedrijf Vodafone, onder meer als Content Manager Vodafone Live! in Nederland en als Senior Manager Multi Media Departement bij Vodafone K.K. in Japan. Per 1 december 2006 stapt Ben over van Vodafone naar WebAds Interactive Advertising. Bij WebAds treedt Van der Burg in dienst als zgn. “Spot-on Director”. Hij wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en toepassing van de zgn. “Spot-on technology” van WebAds op het internet, mobiel internet en in IPTV.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button