Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ben Saunders boeken

Ben Saunders boeken

Ben Saunders boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ben Saunders of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ben Saunders won in 2010 overtuigend de eerste editie van The Voice of Holland en scoorde daarna een grote hit met ‘Kill for a broken heart’. In 2020 komt hij, na een paar jaar buiten de schijnwerpers, met een nieuw album!

Ben Saunders boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Ben Saunders zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Ben Saunders

Eind jaren ’90 deden Ben en zijn broer Dean Saunders mee aan verschillende talentenjachten onder de naam Daddy’s Wish. In 1998 waren ze met deze band te zien in een reportage van het jongerenprogramma Life is like a box of chocolates van de KRO.

Twee jaar later namen de broers deel aan het RTL 4-programma Alles voor de band: Follow that dream. Hieruit kwam de popgroep Follow That Dream voort, waar ze beiden deel van uit maakten. In 2000 haalde de band de 25ste plaats in de Top 40 met het nummer ‘Follow that dream’. Een half jaar later, tijdens de hype van het veel populairdere programma Starmaker, besloot de band uit elkaar te gaan.

In 2003 namen Ben Saunders met zijn broer deel aan het Nationaal Songfestival. Ze traden in de voorrondes op onder de naam Brothers met het nummer ‘Stand as one’. Het leverde de broers niet de gewenste doorbraak op.

The Voice of Holland

Tijdens de eerste ronde van talentenjacht The Voice of Holland zong Ben Saunders het nummer ‘Use Somebody’ (oorspronkelijk van Kings of Leon), waarmee hij direct alle vijf juryleden overtuigde. In de eerste liveshow zong hij het nummer ‘I’m in love with a girl’ van Gavin DeGraw en bereikte hiermee de 19de positie in de Single Top 100.

Eind 2010 bereikte Ben Saunders een mijlpaal door als eerste Nederlandse artiest twee singles op de eerste plaats van de Single Top-100 te krijgen dankzij downloads via iTunes. Eerst zijn versie van ‘If you don’t know me by now’ (van Harold Melvin and The Blue Notes) uit de derde liveshow. Twee weken later volgde ‘When a man loves a woman’ (van Percy Sledge), dat hij in de vijfde liveshow zong.

Begin 2011 scoorde Ben Saunders een nummer 1 hit met zijn eigen single ‘Kill for a broken heart’. Nooit eerder scoorde een Nederlandse artiest in zo’n korte tijd 3 nummer 1-hits.

Ben Saunders boeken
Ben Saunders boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button