Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Belinda Kinnaer boeken

Belinda Kinnaer boeken

Belinda Kinnaer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Belinda Kinnaer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De stem van Belinda Kinnaer leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Samen met producer Edwin van Hoevelaak werkte Belinda aan haar debuut single ‘If tomorrow never comes’. Frank Swenne en Maurice Visser zorgden voor een schitterende videoclip die werd opgenomen in Montferland.

Door Belinda’s veelzijdige stem was de keuze niet moeilijk om voor een cover zoals deze te gaan. Velen kennen het origineel van Garth Brooks. ‘Dit is het moment’ is de titel van haar tweede single, waarmee ze de weg inslaat van het Nederlandse lied. De toon is hiermee gezet voor het toekomstig repertoire dat we van Belinda Kinnaer kunnen verwachten: eigenzinnig Nederlands met pop invloeden en diepgang.

In 2015 lanceerde Belinda haar derde single ‘Zeven Oceanen’ tijdens de RadioNL Zomertoer in Zwolle. Het van origine Zuid-Afrikaanse nummer werd bijzonder goed ontvangen.

Belinda Kinnaer begon haar muzikale carrière in het coverband circuit. In de jaren ’90 was ze de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden. Van 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, die zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen.

In 2012 en 2014 nam Belinda Kinnaer twee duetten op met haar goede vriend Ronnie Tober, ‘Het zijn van die kleine dingen’ en ‘Geluk’. Eind 2014 begon ze aan haar solocarrière met ‘If tomorrow never comes’.

In 2016 bracht Belinda een eigen versie uit van ‘Neem je leven’, een nummer dat eerder is uitgebracht door Marco Borsato. Ze bereikte daarmee drie weken lang een nummer 1 notering in de hitlijsten. Tijdens de Muziekreis Turkije werd de zomerse clip opgenomen van ‘Laten gaan’. In de jaren daarna volgden diverse singles, zoals ‘Daag de liefde uit’ en ‘Missen’. 

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button