Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Belinda Kinnaer boeken

Belinda Kinnaer boeken

Belinda Kinnaer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Belinda Kinnaer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De stem van Belinda leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Samen met producer Edwin van Hoevelaak werkte de zangeres aan haar debuut single “If tomorrow never comes”. Door haar veelzijdige stem was de keuze niet moeilijk om voor een cover zoals deze te gaan. Velen kennen het origineel van Garth Brooks. Belinda heeft haar versie van het nummer opgenomen in de Rooftop Studios te Holten. Frank Swenne en Maurice Visser zorgden voor een schitterende videoclip welke is opgenomen in Montferland.
“Dit is het moment” is de titel van haar tweede single, waarmee de zangeres de weg inslaat van het Nederlandse lied.
De toon is hiermee gezet voor het toekomstig repertoire dat we van Belinda kunnen verwachten; eigenzinnig Nederlands met pop invloeden en diepgang.

Op 21 augustus 2015 lanceerde Belinda haar derde single, “Zeven Oceanen”, tijdens de RadioNL Zomertoer in Zwolle. Het van origine Zuid-Afrikaanse nummer, geschreven door Rudi Claase, wordt bijzonder goed ontvangen.

Belinda begon haar professionele muzikale carriere in het coverbandcircuit. In de jaren 90 was de de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden.

Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen.

In 2012 en 2014 nam Belinda twee duetten op met haar goede vriend Ronnie Tober, “Het zijn van die kleine dingen” en “Geluk”. Eind 2014 begint ze aan haar solocarriere met “If tomorrow never comes”.

Begin januari 2016 bracht Belinda een eigen versie uit van “Neem je leven”, eerder uitgebracht door Marco Borsato. Ze bereikte daarmee drie weken lang een nummer 1 notering in de hitlijsten. Tijdens de Muziekreis Turkije werd de zomerse clip opgenomen van “Laten gaan”.

Belinda kwam in contact met Rutger Kanis, die ook voor Ancora nummers schrijft. Het nummer “Daag de liefde uit” is van zijn hand. Samen met Tony Neef schreeft Rutger het prachtige nummer “Missen” dat Belinda begin november uitgebracht heeft.

 

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button