Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Beethoven boeken

Beethoven boeken

Beethoven boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Beethoven of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Beethoven staat inmiddels al jaren aan de top van het nationale en internationale entertainmentcircuit. In die tijd heeft Beethoven zich steeds geprofileerd als een uiterst professionele, trendsettende en vooruitstrevende band/act, die elk optreden tot een spraakmakende sensatie maakt. Of het nu in Nederland, Duitsland, Portugal, Curaçao of Azië is, de spirit van de groep werkt magnetiserend op haar publiek.

Inspiratie en vernieuwing staan bij Beethoven hoog in het vaandel. Dat werpt zijn vruchten af. Zoals bij The Ultimate Music Invasion; een totaalconcept, met plasmaschermen, live cameraregistratie en sfeerbeelden ter plekke gemixt door een VJ!

Door de enorm professionele benadering van hun vak, zorgen de zes leden van Beethoven ervoor dat uw evenement op het gebied van de muziek en het entertainment, tot in de puntjes verzorgd wordt. Het enthousiasme van de band werkt aanstekelijk en haar flexibiliteit en creativiteit zorgen ervoor dat aan al uw wensen kan worden voldaan. Beethoven voelt zich betrokken bij uw feest en voelt elke sfeer feilloos aan. De leden van Beethoven hebben een schat aan ervaring, zodat uw vertrouwen in hen volkomen terecht zal blijken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button