Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bee Gees Forever boeken

Bee Gees Forever boeken

Bee Gees Forever boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bee Gees Forever of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bee Gees Forever is de premium Bee Gees Tributeband van Nederland! De band is een ode aan de wereldberoemde gebroeders Gibb en brengt zo authentiek mogelijk hun talloze, tijdloze hits. Bee Gees Forever neemt het publiek mee op een muzikale tijdreis, dankzij hun fenomenale muzikale interpretatie van, en eerbetoon aan deze pop- en discolegendes.

Bee Gees Forever boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Bee Gees Forever zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn Bee Gees Forever

Bee Gees Forever is ontstaan uit de koker van Timothy Drake: voormalig frontman en bedenker van broederband Queen Forever. Na een lange zoektocht om de juiste magie te vinden was de band in 2023 compleet en konden ze aan de slag. Er bleek al snel veel animo te zijn om deze jonge groep enthousiaste muzikanten op allerlei evenementen te laten spelen; met groot succes. Hun deelname aan het SBS6-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ in 2024 bracht alles in een stroomversnelling: Niet alleen de jury, maar heel Nederland valt voor de charme van deze heren.

Wat kun je verwachten van een optreden?

Alle grote hits

Alle grote Bee Gees-hits worden op indrukwekkende wijze live gespeeld en gezongen door deze groep zeer getalenteerde muzikanten. Met natuurlijk klassiekers als: ‘How Deep Is Your Love’, ‘Stayin’ Alive’, ‘Words’, ‘Night Fever’, ‘Nights on Broadway’ en ‘To Love Somebody’!

Look- & soundalikes

De harmonieuze samenzang, met de herkenbare falsetto’s, wordt live perfect uitgevoerd. De looks van de Bee Gees zijn ook legendarisch en daarom natuurlijk ook onderdeel van deze show. Dit zorgt voor een volledige audiovisuele beleving en het echte Bee Gees-gevoel.

De band

Deze formatie van 7 artiesten dompelt het publiek in een twee uur durende show onder in het originele geluid van de Bee Gees. Onder hen een geweldige zangeres die de rollen van Dolly Parton, Dionne Warwick en Barbra Streisand op zich neemt tijdens de duetten!

Kortom: Bee Gees Forever is een unieke beleving voor jouw publiek en garandeert een succesvol en onvergetelijk evenement. Vanwege het brede repertoire van de Bee Gees is deze band geschikt voor elk podium!

Bee Gees Forever boeken
Bee Gees Forever boeken

Foto: William Rutten

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button