Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Beau van Erven Dorens boeken

Beau van Erven Dorens boeken

Beau van Erven Dorens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Beau van Erven Dorens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Beau van Erven Dorens is een Nederlandse televisiepresentator, acteur en (literaire) schrijver. Hij is vooral bekend van de RTL-programma’s Deal or No Deal, RTL Boulevard, Ik hou van Holland en Het Zesde Zintuig. Sinds augustus 2009 is hij werkzaam voor SBS.

Beau van Erven Dorens boeken voor een evenement

Beau van Erven Dorens is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Beau.

Biografie Beau van Erven Dorens

Als columnist werkte Beau voor onder meer de Nieuwe Revu, het Haarlems Dagblad, de Groene Amsterdammer, Blvd. en het Algemeen Dagblad. Hij had in 2006-2007 een column in het NRC Handelsblad. Ook speelde hij verschillende gastrollen in series. Zoals IC, Baantjer, Onderweg naar morgen en Goede tijden, slechte tijden, en de persiflage daarvan bij Telekids: Pittige tijden (1999).

Radio

Beau van Erven Dorens startte als redacteur en presentator in 1996 bij Talkradio 1395 AM. Hij presenteerde hier het programma Oh Beau. Dit programma haalde de bladen door zijn actie Evert ten Napel op de brandstapel. Ook bracht hij een wc-pot met inhoud naar minister van Justitie Winnie Sorgdrager, gooide een ruit in op het Binnenhof en presenteerde hij een live-uitzending vanaf de poolcirkel. Vanaf 2002 presenteerde Beau een tijdlang op Yorin FM het middagprogramma Yorin Happy Hour.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button