Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Beau van Erven Dorens boeken

Beau van Erven Dorens boeken

Beau van Erven Dorens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Beau van Erven Dorens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Beau van Erven Dorens is televisiepresentator, acteur en schrijver. Hij is bekend van de RTL-programma’s Deal or No Deal, RTL Boulevard, Ik hou van Holland en Het Zesde Zintuig. Sinds 2019 heeft hij bij RTL-4  zijn eigen talkshow Beau.

Beau van Erven Dorens boeken voor een evenement

Beau van Erven Dorens is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Beau.

Wie is Beau van Erven Dorens

Als columnist werkte Beau voor onder meer de Nieuwe Revu, het Haarlems Dagblad, de Groene Amsterdammer, het Algemeen Dagblad. Ook had hij een column in het NRC Handelsblad. Daarnaast speelde hij gastrollen in diverse TV-series. Zoals IC, Baantjer, Onderweg Naar Morgen en Goede Tijden, Slechte Tijden.

Radio

Beau van Erven Dorens begint in 1996 als redacteur en presentator bij Talkradio 1395 AM. Hij presenteert het programma Oh Beau, met een aantal spraakmakende acties zoals ‘Evert ten Napel op de brandstapel’. Ook gooit hij een ruit in op het Binnenhof en presenteert hij een live-uitzending vanaf de poolcirkel. Vanaf 2002 maakt hij voor Yorin FM het programma Yorin Happy Hour.

Televisie

In 1998 gaat Beau van Erven Dorens werken voor RTL4. Zijn eerste programma Alles voor de Kijkcijfers zoekt de grenzen op van wat ethisch mogelijk is voor het behalen van zo hoog mogelijke kijkcijfers. Met Minoesch Jorissen presenteert hij het programma RTL Live. In 2000 stapt hij over naar Veronica en presenteert daar de tweede editie van Big Brother. Het echte succes komt in 2001 als hij samen met Albert Verlinde wordt gevraagd voor RTL Boulevard. In 2005 neemt hij afscheid van Boulevard om even meer tijd voor zijn gezin te hebben.

Deal or no deal

Aks de uitzendingen van Talpa beginnen wordt Beau van Erven Dorens het gezicht van de nieuwe zender. Naast het openingsprogramma presenteert hij onder andere NSE, twee programma’s samen met Linda de Mol, en Deal or No Deal. Dit programma wordt met succes voortgezet als Talpa in 2007 wordt overgenomen door RTL. Beau van Erven Sorens presenteert daarnaast Het Zesde Zintuig, en treedt op als teamleider in het succesvolle programma Ik hou van Holland op de zaterdagavond.

In 2009 stapt Beau van Erven Dorens van RTL naar SBS. Daar presenteert hij onder andere De nieuwe Uri Geller, de Zaterdagavondshow samen met Marc-Marie Huijbregts, het amusementsprogramma Het beste idee van Nederland en De wereld van Beau. Ook is hij te zien in The Amsterdam Project en Beau Five Days Inside.

Terug bij RTL

Sinds 2019 is Beau van Erven Dorens weer terug bij RTL met zijn eigen talkshow Beau. Ook is hij met enige regelmaat weer te zien als presentator bij RTL Boulevard.

Beau van Erven Dorens  boeken
Beau van Erven Dorens boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button