Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bastiaan van Schaik boeken

Bastiaan van Schaik boeken

Bastiaan van Schaik boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bastiaan van Schaik of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bastiaan van Schaik boeken voor een evenement

Bastiaan van Schaik is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik volgde de opleiding Small Business aan de Hogeschool van Haarlem. Daarna rolde hij in het styling vak door het assisteren van stylist Maarten Spruyt.

Hij werkte enkele jaren voor verschillende tijdschriften en opdrachtgevers. In 2000 werd Bastiaan van Schaik fashion director voor AvantGarde, op dat moment het meest gezaghebbende mode magazine. AvantGarde Men werd in 2006 gelanceerd, waar hij eveneens creative director voor was. Hier is hij is 2009 mee gestopt. Sinds 2004 is Bastiaan ook verbonden als creative director voor Briljant, een unieke glossy voor de optiek branche.

Voor drie seizoenen werkt Bastiaan van Schaik mee als coach van ‘Hollands Next Topmodel’ en ‘Benelux Next Topmodel’, waar hij met ferme doch rechtvaardige hand modellen in spé naar de titel probeert te leiden. Als mode expert en lifestyle deskundige is hij regelmatig te zien in verschillende programma’s zoals ‘RTL Boulevard’ en ‘Shownieuws’. Ook werkt hij mee aan het NET5-programma ‘Stylist van de Sterren’ en ‘Benelux Next Topmodel’.

Bastiaan van Schaik is bedenker en host van het jaarlijkse evenement Bastiaan’s Bazar. Een markt voor hedendaagse mode met een mix van Fashion, Glamour, Stijl, Beauty en Trends, waar de grootste mode- en lifestyle labels hun nieuwste collecties presenteren en in hun marktkraampjes te koop aanbieden.

In 2010 bracht Bastiaan zijn spraakmakende kookboek uit, waar hij aan tafel schuift bij topmodellen zoals Kim Feenstra, Renate Verbaan, Patricia van der Vliet, Mariana Verkerk, Daphne Deckers, en Irene van de Laar. Tijdens het koken, het dineren en de afwas vraagt Bastiaan ze het hemd van het lijf.

Presentatie

Bastiaan van Schaik verzorgt presentaties over de mode-bedrijfscultuur of trends. Wat draag je wel, wat draag je niet. Modetips, tricks en trends voor de desbetreffende branche of voor het modebeeld in zijn geheel. Een presentatie kan op maat voor een specifieke branche of bedrijf gemaakt worden. Wil je je werknemers motiveren om eens wat hipper gekleed te gaan, aanzetten tot meer variatie in de kledingkast of op de hoogte brengen van de kledingvoorschriften? De presentatie kan naar elke wens worden gemaakt. Een trendpresentatie is informatief en geeft inspiratie. Wat zien we op de catwalk in Milaan, Parijs, New York en hoe vertalen we deze trends naar onze eigen kledingkast. Een kleine modeshow met commentaar van Bastiaan kan een onderdeel zijn van elke presentatie. De nieuwste trends en/of de nieuwe bedrijfskleding komen nog beter tot hun recht dan wanneer je er alleen over praat. Zien is immers geloven.

Workshop

Bij een workshop met Bastiaan van Schaik is interactie met het publiek een nog veel groter onderdeel van een ochtend-, middag- of avondprogramma dan een presentatie. Een workshop is een ideaal hulpmiddel voor het creëren van een goede bedrijfssfeer. Een hippe vorm van teambuiding. Welke kleuren passen bij je, welke kleding past wel bij je figuur en welke minder, wat is je zelfbeeld. Een quiz waaruit blijkt wat voor type je bent, wat je kledingstijl is, welke kleuren je veel draagt en wat er misschien wel beter bij je kan passen dan je dacht. Maar ook: welke combinaties kun je maken met stukken uit je eigen (privé) kledingcollectie of je werkkleding. En een demonstratie met een model laat zien wat verschillende kledingstijlen voor je doen. Uiteraard is er tijd voor vragen en persoonlijk advies.

Bastiaan van Schaik kan ook geboekt worden als personal shopper en als gastheer / host voor een event.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button