Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bastiaan Ragas boeken

Bastiaan Ragas boeken

Bastiaan Ragas boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bastiaan Ragas of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bastiaan Ragas zong als tieneridool in de boyband Caught in the Act en verkocht 12 miljoen platen in Europa en Azië. Hij schitterde als Radames in de succesvolle musical productie Aida en ontving een Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol. Verder vertolkte hij de hoofdrol van D’Artagnan in de succesvolle musical productie 3 Musketiers – de Musical, en scoorde een grote hit met het nummer ‘Alles’. Ook schreef en coproduceerde hij drie solo albums.

Bastiaan Ragas boeken voor een evenement

Bastiaan Ragas is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Wie is Bastiaan Ragas

Bastiaan speelde hoofdrollen in films als Sportman van de Eeuw, De Indiaan en het met een Gouden Kalf bekroonde Escort. Ook was hij te zien in succesvolle series als Gooische Vrouwen en All Stars.

Hij trad op in het theater als gast bij Liesbeth List, Nightwriters, Mike en Thomas en met zijn eigen theatershow en de ‘TCB Elvis Band’ veroverde hij de theaters in Nederland en België.

Samen met Christiaan Hof schreef hij het prachtige ontroerende stuk Mama als voorproefje op zijn nieuwe NL talige album. Stephan Geusenbroek en Tjeerd van Zanen namen de productie op zich. De muziek en teksten van Bas zijn melodisch, theatraal en pakkend. Popmuziek met een hart.

Bastiaan presenteerde het TV programma ‘Eye opener’ voor Veronica, Staatsloterij Zomershow voor RTL4 en Miss Nederland verkiezing 2008. Hij was de grote ster én presentator in de Dinnershow of Dreams van Frank Wentink.

Naast zijn werkzaamheden als zanger, presentator en acteur is hij ook te horen als voice-over bij verschillende programma’s zoals Over de Kook (RTL 5) en SOS Verbouwing (RTL 4).

In het theater speelde hij samen met Rick Engelkes en Saskia Temmink in het klassieke stuk ‘Bedrog’ van Harold Pinter.

Bastiaan Ragas voelt zich als artiest thuis op het poppodium, het theatertoneel en de film- en televisiestudio.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button