Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bas van de Goor boeken

Bas van de Goor boeken

Bas van de Goor boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bas van de Goor of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De volleybalcarrière van Bas van de Goor was er een van grote sportieve hoogtepunten, maar ook van verschillende fysieke ongemakken. Bas won zowel nationaal als internationaal vele prijzen. De hoogtepunten uit zijn topsport carrière zijn met name het drie maal winnen van de Champions League en het behalen van een Gouden medaille op de Olympische Spelen van 1996. Deze gouden medaille was ongekend in al zijn facetten.

Bas van de Goor kende echter ook diverse fysieke tegenslagen, zoals hersentrombose, de ziekte van Pfeiffer, Hepatitis A en Diabetes Type 1. Alleen een echte vechter en winnaar weet hier op een goede manier mee om te gaan. Dit is iets wat Bas van de Goor zeker kenmerkt.

Na jarenlang voor het Nederlands team te zijn uitgekomen en nog langer op het hoogste niveau in de Nederlandse en Italiaanse competitie te hebben gespeeld besloot Bas van de Goor in 2004 zijn volleybal carrière te beëindigen.

Na zijn actieve loopbaan heeft Bas van de Goor zeven maanden gewerkt als technisch directeur bij Piet Zomers/Dynamo. Omdat Bas van de Goor graag zijn passie voor sport op anderen overdraagt, is hij in 2006 gestart met de Bas van de Goor Foundation. Hiermee wil hij iedereen met Diabetes laten weten dat beweging positieve effecten heeft op de gezondheid.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button