Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bartho Braat boeken

Bartho Braat boeken

Bartho Braat boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bartho Braat of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bartho Braat is acteur en presentator. Hij speelde onder andere in de films Mama is boos, De Ratelrat, De Papegaai en was te zien in diverse televisieseries zoals Medisch Centrum West, Zeg ’n s Aa, Het Wassende Water, Nieuwe Buren, Baantjer en Goede Tijden Slechte Tijden.

Bartho Braat boeken voor een evenement

Bartho Braat is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Bartho Braat

Veel mensen kennen Bartho Braat als Jef uit GTST. Verder werkt hij als hoorspelacteur, geeft hij dramacursussen en doet veel nasynchronisaties. Zo was de stem van Bartho te horen in onder andere De Tweenies, Finding Nemo, Teenage Mutant Hero Turtles, Finding Dory en De Smurfen en het verloren Dorp. Bartho Braat heeft ook gewerkt als trainingsacteur.

Theaters en musicals

Bartho kent langzamerhand alle theaters van Nederland, zowel de grote als de kleine zalen. Hij heeft in musicals gestaan (La Cage aux Folles), kluchten (Taxi Taxi, Prettig Gestoord), serieus drama (zoals Johanna de Waanzinnige en Gare de Lyon).

Samen met contrabassiste Kim Soepnel speelde hij de solovoorstelling De Burggravin van Vergi. Deze voorstelling is te boeken voor de kleine zalen, als huiskamertheater of voor middelbare scholen, evenals de twee solo’s en een dialoog van de Nederlandse dichter Jacques van Hattum die hij samen met Diana Dobbelman speelt.

In 2016 deed Bartho Braat mee aan Expeditie Robinson, als oudste deelnemer ooit. Een jaar eerder speelde hij samen met Ernst Daniel Smid in de korte film De Volgende Dag. Deze film is uitgangspunt voor de theaterkomedie Een Zomer Zonder Vrouw waarmee hij in 2018 langs de theaters tourde.

Reclamecampagnes met een bekende acteur

Bartho Braat inhuren als voice-over of presentator

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bartho Braat boeken
Bartho Braat boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button