Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bart Van Olphen boeken

Bart Van Olphen boeken

Bart Van Olphen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bart Van Olphen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bart van Olphen is culinair vis-expert. Als kok, auteur en ondernemer is hij voorvechter van niet alleen de lekkerste-, maar ook duurzaam gevangen vis.

Bart van Olphen boeken voor een evenement

De kosten voor het inhuren van Bart van Olphen zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een presentatie of kookworkshop met Bart.

Wie is Bart van Olphen

Na zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag leerde Bart eind jaren ’90 de fijne kneepjes van de viskeuken kennen. Hij werkte in verschillende sterrenkeukens in Parijs. Bij terugkomst in Nederland dook Bart in de wereld van de vis.

Culinair vis-expert

Bart heeft inmiddels 10 viskookboeken op zijn naam staan, waarvan er meerdere werden vertaald. Voor het Fishes Kookboek en Bart’s Fish Tales ontving hij een Best of the World Cookbook Award. Voor Het Nederlands Viskookboek ontving hij een Gouden Tulp voor meest informatieve boek van Nederland. Zijn boeken worden vertaald in het Engels, Duits en zelfs Chinees en zijn op veel plekken op de wereld te krijgen. Eind 2020 bracht Bart zijn laatste boek uit, met als titel Veggies & Fish.

TV kok en foodie

Op televisie is Bart als kok te zien bij Tijd voor Max en Koffietijd. Daarnaast komt hij regelmatig voor in andere TV programma’s om zijn kunde en visie op de visserij. Ook werkt hij samen met Culy, FoodAndFriends en publiceert hij in Foodies Magazine.

Culinair influencer op YouTube

Bart van Olphen’s YouTube kanaal heeft ruim 60 duizend abonnees en op Instagram heeft hij zo’n 67 duizend volgers. Hij presenteert op zijn kanalen onder meer ‘de kortste kookshow van de wereld’. Bart werkt ook samen met de Engelse TV kok Jamie Oliver voor Jamie’s Foodtube kanaal.

Fish Tales

Bart van Olphen is mede-oprichter van het vismerk Fish Tales. Dit merk verkoopt uitsluitend duurzaam gevangen vis om er zorg voor te dragen dat we niet allen nu maar ook in de toekomst van de lekkerste vis kunnen blijven genieten. Sinds eind 2020 zet Bart ditzelfde unieke product in op de Amerikaanse markt onder de naam Sea Tales.

Bart van Olphen – How to fillet a skipjack tuna.

Bart van Olphen boeken
Bart van Olphen boeken

Foto: David Loftus

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button