Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bart Meijer boeken

Bart Meijer boeken

Bart Meijer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bart Meijer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bart Meijer is televisie- en radiopresentator. Hij studeerde van 2000 tot 2005 planologie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarnaast bij BNN op Radio 1. Bij de BNN United Kids verkiezing in 2001 won hij de gouden microfoon.

Begin 2005 stapte hij over naar 3FM in de rubriek: Waar is Bart? Ook ging hij dagelijks op pad voor het BNN radioprogramma Wout! Daarna werkte Bart Meijer als presentator bij Het Klokhuis, waar hij onder meer de serie Breaking News deed waar hij auto’s sloopte. Hier zijn uiteindelijk dertien afleveringen van gemaakt.

In 2008 en 2009 presenteerde hij voor de VPRO het buitenlandprogramma Metropolis. Hierin introduceerde hij de bijdragen die door jonge filmmakers ingezonden zijn over wekelijkse thema’s. Voor de VPRO presenteerde Bart Meijer in 2010 het jongerenprogramma Holland Sport junior. Ook was hij in 2010 en 2011 een van de mede-presentatoren van het jongerenprogramma Z@pplive van de NCRV.

Bart Meijer boeken
Bart Meijer boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button