Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bart Juwett boeken

Bart Juwett boeken

Bart Juwett boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bart Juwett of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bart Juwett animatie acts

Humor en mysterie is de perfecte combinatie om een avond te doen slagen. Dit blijkt al bij de binnenkomst als de gasten ontvangen worden door een ‘levende’ robot. Bart Juwett als robot, staat stil, geeft handjes, maakt een echt robotgeluid en produceert zelfs rook. Zodra alle gasten hun entree hebben gemaakt zal Bart Juwett de rest van de avond de gasten entertainen als ‘table-magician’.

Illusie, enthousiasme, humor

Bart Juwett vertoont op een ludieke wijze zijn goochelkunsten in een persoonlijke close-up show bij de mensen aan tafel. Werkelijkheid of illusie ?!? Mede door zijn enthousiasme en humor zullen uw gasten zich kostelijk amuseren door het feit dat zij zelf ook bij de goocheltrucs betrokken kunnen worden. De combinatie van een ‘entree-act’ en ‘table-magic’ tijdens dit avondvullend optreden geeft dan ook een toegevoegde waarde aan deze vorm van entertainment.

Bart kan, indien daar vraag naar is, een grappige bühneact brengen. Twee grappige goocheltrucs waarbij een vrijwilliger uit het publiek bij assisteert. Een spannende maar komische guilotine-act en een propjesverdwijntruc. Alles met een grap en een grol.

Als imitator van André van Duin kan Bart ook een 30 minuten durende show brengen met diverse sketches, liedjes en goocheltrucs die natuurlijk op hilarische wijze gepresenteerd worden. Tevens verzorgt Bart op verzoek een ballonnen-act met doldwaze figuren. Hij laat zowel de kinderen als de pappa’s en mamma’s lachen, gieren en brullen. Bart maakt er ook voor kinderen een onvergetelijke feestdag van.

Animatie, imitatie, tafelgoochelen

U kunt uw gasten op ludieke wijze laten ontvangen. Er zijn een aantal mogelijkheden;

1. Bart Juwett kan als een lakei bij de entree staan en uw gasten introduceren bij het inmiddels aanwezige publiek. De introductie van deze gasten kan worden versterkt met microfoon en worden ondersteund met leuke muzikale tunes!

2. Uw gasten ontvangen door een levende robot met echt robotgeluid, rookmachine en zwaailichten. Na de ontvangst zal Bart Juwett zich in de huid van André van Duin verplaatsen. Typetje André als Kok kan de gasten assisteren bij het buffet. Meneer de Bok op sjiek zal de gasten doen verbazen als tafelgoochelaar die zijn goocheltrucs aan de tafeltjes op magische wijze vertoond.

André van Duin imitator

Bart Juwett staat bekend als Nederlands beste André van Duin imitator. Indien gewenst kan hij in ca. 30 minuten enkele bekende, komische acts van André van Duin laten zien. Kortom avondvullend feest voor gelegenheid.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button