Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bart Deurloo boeken

Bart Deurloo boeken

Bart Deurloo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bart Deurloo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bart Deurloo begon op 10-jarige leeftijd onder professionele begeleiding zijn turncarrière vorm te geven. Dit doet hij bij de Algemene Cappelse Turn Vereniging (ACTV) onder leiding van trainer Rob Stout.

Bart Deurloo boeken voor een evenement

Bart Deurloo is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Bart inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Bart Deurloo

Rob Stout, die Yuri van Gelder trainde en later ook Jeffrey Wammes en Anthony van Assche, noemt Bart dan al ‘een felle turner, nog lekker vrij in zijn hoofd’. Na een trainingsperiode bij de club O&O Zwijndrecht traint Bart Deurloo vanaf 2009 elke dag bij FlikFlak in Den Bosch onder leiding van Bram Bokhoven. Hij behaalt in dit jaar zijn eerste grote successen en wordt op het Flygym Open tweede in de categorie allround.

Bij de GWG Cup in Duitsland behaalt hij zelfs all round goud. Bij zijn debuut op het WK turnen in Rotterdam komt Bart Deurloo uitstekend voor de dag. Volgens kenners heeft Bart Deurloo het ideale turnlichaam. Dit demonstreert hij in 2010 in het televisieprogramma Holland Sport.

Bart Deurloo boeken
Bart Deurloo boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button