Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bart Brouwers boeken

Bart Brouwers boeken

Bart Brouwers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bart Brouwers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bart Brouwers helpt mensen het onbekende te omarmen en het onvoorziene te benutten. Hij wijst daarbij de ongebaande paden en mobiliseert ieders mentale wendbaarheid. Speel het spel dat leven heet. Bart regisseert de rollen in jezelf; van het kwetsbare kind tot de onoverwinnelijke superheld.

Bart Brouwers boeken voor een evenement

Bart Brouwers is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten van een optreden.

Wie is Bart Brouwers

Bart Brouwers is een veelgevraagd trainer, acteur, regisseur, producent en facilitator. Hij geeft workshops aan bedrijven en overheidsinstanties gericht op teambuilding, communicatie, zelfreflectie en lef. Als trainingsacteur wordt Bart vooral ingezet in de zakelijke dienstverlening. Zijn verrassende manier van feedback geven zorgt ervoor dat hij veel los maakt bij zijn deelnemers.

Beweging vergt energie en impuls. Bart spoort mensen aan om hun nieuwsgierigheid te volgen als de krachtige impuls die door deuren breekt. De verrassing achter die deuren is de mentale brandstof voor vernieuwing. Beweeg vanuit speelse kracht in plaats van starre macht.

Nederlands kampioen theatersport

In 2007 werd hij met zijn improvisatie cabaretgroep De Arrogantjes Nederlands kampioen theatersport. Bart Brouwers begon als 14-jarige met theater en staat al meer dan 30 jaar op de planken. Van Alan Ayckbourn tot Vondel – van Pinter tot Shakespeare: Bart heeft het gespeeld. Ruim 20 jaar geleden kwam hij in aanraking met improvisatietheater. Deze uitdagende vorm van theater maken geeft een compleet nieuwe dimensie aan theater maken. Het maakt het nieuwer – spannender en uitdagender.

Maatschappelijk betrokken

Naast het theater heeft Bart een achtergrond als sociaal pedagogisch werker. Hij werkte lange tijd als groepsleider in internaten, fasenhuizen en kamertrainingscentra. Later was hij werkzaam in de jeugdpsychiatrie en verslavingszorg. Hieraan dankt hij zijn affiniteit met hulpverlening, mensenkennis en inlevend vermogen.

Bart Brouwers is een sterk maatschappelijk betrokken persoon, die met een open en objectieve edoch kritische manier het debat aangaat. Hij schuwt geen onderwerp. Zijn kracht is zijn achtergrond als improvisatie acteur. Er ontgaat hem vrijwel niets. Als dagvoorzitter of debatleider analyseert hij snel waardoor hij ongekunsteld prikkelt en uitdaagt.

Bart Brouwers als discussieleider

Bart prikkelt mensen om hun mening te geven en creëert ruimte voor verschillende stemmen; van de oprechte emotie van de criticaster tot de baanbrekende ideeën van het muurbloempje. Door puntige samenvattingen schept hij orde in de informatiestroom, zodat de grote lijn helder blijft. Bart is een discussieleider die in de verschillende stemmen vooral de harmonie zoekt, maar als het moet de nuttige dissonant niet uit de weg gaat.

Programmamaker

Bart verstaat de kunst om bijzondere activiteiten te bedenken die je doel dichterbij brengen; of dat doel nu met klanten of met personeel te maken heeft. Hij ordent die activiteiten zodat een levendig programma ontstaat, waarin perspectief en energie een vruchtbare verbinding aangaan. Als theaterdier is Bart als geen ander in staat om een spanningsboog te creëren die mensen naar het puntje van hun stoel doet schuiven.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter helpt Bart om de doelen van een conferentie of congres scherp voor ogen te houden, en het verloop prettig en effectief te laten zijn. In het voortraject denkt hij graag mee over een prikkelende dagindeling die bij deze doelen past. Tijdens de bijeenkomst staat Bart’s energie garant voor een levendige uitwisseling van informatie en ideeën. Daarbij gaat hij ook de (ludieke) confrontatie niet uit de weg.

Spreker

Een professionele spreker kan het verschil maken voor een klantendag, een personeelsdag of een congres. Bart zet de boodschap op scherp en giet die in een passende vorm. Serieus en strak als het moet, speels en prikkelend waar het kan. Bart is gewend om zich uiteenlopende onderwerpen snel eigen te maken. Zijn acteer- en improvisatietalent staan garant voor een overtuigende presentatie.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button