Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bart Brentjens boeken

Bart Brentjens boeken

Bart Brentjens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bart Brentjens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bart Brentjes is een echte sportman die in zijn carrière vele topprestaties heeft neergezet. Bij elk kampioenschap stond hij minimaal één keer op de hoogste trede van het erepodium.

In 1996 stond de mountainbike sport voor de eerste keer op de kalender van de Olympische Spelen. Met grote overmacht wist Bart Brentjes daar als eerste in deze discipline een Gouden medaille te behalen. Naast deze Gouden medaille werden een wereldtitel in 1995, een bronzen medaille op de Olympische Spelen in 2004 en twee eindoverwinningen in de Tour de France aan zijn prestaties toegevoegd.

Door zijn prestaties is Bart Brentjes uitgegroeid tot een icoon in de Nederlandse sport die jarenlang een enorme impuls aan het mountainbiken heeft gegeven. Mede dankzij zijn prestaties en inzet is mountainbiken een serieuze sport geworden. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld.

In zijn carrière heeft Bart Brentjens in totaal deelgenomen aan vier Olympische Spelen. Ondanks een scheur in zijn pols besloot hij toch mee te doen aan Olympische Spelen in 2008. Helaas verliepen deze Spelen voor Bart Brentjes teleurstellend maar dit kenmerkt wel zijn doorzettingsvermogen en wil om te winnen. Direct na de Spelen van 2008 richtte hij zijn eigen mountainbiketeam op.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button